♥ Diaryblog update | meet me halfway

Het is alweer even geleden dat ik een diaryblog schreef vandaar dat ik vandaag eens voor een diaryblog update ga. Daarin vertel ik hoe het nu gaat. Wat ik allemaal aan het doen ben en hoe ik vanaf nu verder ga bloggen.

diaryblog all lovely thingsMijn vorige diaryblog update schreef ik afgelopen zomer. Dat was zelfs begin van de zomer en daarna heb ik geen persoonlijk stuk meer geschreven. Alle artikelen komen wel uit mijn hand en zijn wel geschreven met mijn mening, maar het gaf minder een kijkje in mijn leven.

Offline wereld vs. online wereld

In mijn vorige update schreef ik dat ik meer tijd voor mezelf wilden nemen om zo meer van de offline wereld te kunnen genieten. En dat heb ik gedaan! Eerlijk gezegd heb ik er enorm van genoten. De alledaagse drukte, sociale contacten en de ‘druk’ om te blijven bloggen werd mij denk ik even te veel. En als ik nu zo alles terug bekijk is dat ook niet zo gek. In de laatste anderhalf jaar heb ik drie keer moeten verhuizen (één verhuizing is al super vermoeiend, laat staan drie). Daarnaast liep mijn relatie niet goed en ik verloor familieleden. Al dit koste mij zoveel energie, dat ik het niet echt op kon brengen om constant (en met plezier) te bloggen.

zomer-festival-fotos-afdrukken-instagram-printagreat

Mooie herinneringen afgedrukt met Printagreat

De stap die ik in de zomer heb genomen was een stap in de goede richting naar meer rust en meer genieten! Ik genoot meer van dingen in de offline wereld. Ik had meer tijd voor mijn vrienden/ familie en ik had meer tijd om stil te staan bij de kleine mooie dingen. Want dat was ik bijna vergeten. En juist als het even tegen zit zijn de kleine geniet momenten de momenten waar je energie en positiviteit uit haalt.

Diaryblog update

De laatste weken ben ik langzaam aan actiever geworden in de online wereld. Iets regelmatiger kwamen er artikelen online te staan. Ik merk dat ik graag weer constant wil gaan bloggen (maandag een diaryblog en woensdags en vrijdags een blog over een van de loves), maar dat het ook nog net iets te veel gevraagd is. Wat ik wel weer wil gaan proberen is vaker een diaryblog te schrijven. Dit omdat het een stukje mij is op de blog en omdat de diaryblog laat zien (en stiekem mij ook stimuleert) hoe je kan genieten van het leven. Los ervan is het voor mij ook stukje therapie, want door de diaryblog te schrijven ben ik meer in staat dingen van de afgelopen periode te onthouden.

amsterdam-kanaal-herfst

Genieten van de herfst in Amsterdam

De dingen waarvan ik de afgelopen weken genoot

Wat is een diaryblog update zonder overzicht van de dingen waarvan ik het meest genoot de afgelopen tijd?

♥ Voor mijn lieve nichtje in Helsinki organiseerde ik samen met andere familieleden haar babyshower. Het kostte heel wat tijd en energie, maar tegelijkertijd gaf het ook energie. Want wat vind ik het toch leuk om feestjes te organiseren. De dag was uiteindelijk super leuk!!

diaryblog-update-babyshower-taart♥ De babyshower bracht ook iets anders moois mee, namelijk Jazzy was weer hier voor een week. We hielden een hele week een pyjama party (lees: we waren de hele week samen). Bezochten onder andere Den Bosch (wat een heerlijke stad is dat toch), gingen zoals vroeger naar de ijshockeywedstrijd van haar broers (mijn neven dus) en als klapper op de vuurpijl mocht ik ook nog mee naar de echo. Hoe leuk is dat, eindelijk konden we de kleine meid een soort van live bewonderen.

♥ Ik ben een warmte persoon, ik houd enorm van de zomer. Maar wat kan de herfst toch mooi zijn! Het is heerlijk om door de bladeren te sloffen en je hoofd leeg te lopen in parken. Eigenlijk moet ik dit veel vaker doen, want wat laadt je hierdoor op!

diaryblog-update-wandelen-bos

paddestoelen

Ik zag de kleine salamander thuis pas op de foto (hoe gaaf), heb jij hem al gespot?

♥ In elke diaryblog komen er twee dingen terug, dus ze kunnen niet in de diaryblog update ontbreken. Natuurlijk genoot ik de afgelopen tijd van eten! Etentjes met vriendinnen, maar ook healthy dingen die ik zelf thuis maakte!

diaryblog-update-eten♥ Het andere wat mij energie geeft is sporten. Ik heb al die tijd wel minimaal drie keer in de week gesport. Met uitzondering van een paar extra vermoeide weken. Daarnaast doe ik de laatste tijd weer meer aan yoga, zo fijn en ik ben door het sporten in Amsterdam wel een beetje verliefd geworden op kickboksen. Ik deed daar twee keer een zaktraining en ik vond het fantastisch. Even alles lekker van je afschoppen en slaan (klinkt dit heel raar?).

sporten

Wat nu?

Zoals ik al aangaf ga ik nu gewoon verder met de dingen die ik al deed. Ik wil dus proberen om op maandag vast de diaryblog te plaatsen. Eerst om de week en als dat goed gaat wekelijks, maar dat zal ik aangeven. Ik vind dit al een fijne stap vooruit. Of het nu echt rustiger in mijn leven is? Nu deze week wel, maar vanaf december niet. Want dan ga ik weer verhuizen, dit keer voor een langere periode. Waarschijnlijk zorgt een vaste woonplaats ook voor meer rust, ik kijk er in ieder geval al naar uit om niet meer half uit dozen te leven en alles in te richten.

Rust-geniet-droom-momentje

Rust-geniet-droom-momentje

Tot zover mijn diaryblog update, hopelijk heb ik je zo voldoende op de hoogte gebracht. Zo niet stel gerust je vraag, hieronder bij de comments of via de e-mail: info@alllovelythings.nl! Ik kijk er eigenlijk wel weer naar uit om meer in de online wereld te zijn, om weer meer in contact te komen met jou als lezer. Want dat heb ik wel gemist, de online sociale contacten. Dus tot snel!

♥ Hoe gaat het met jou? Wat voor een leuke dingen heb jij de laatste tijd gedaan?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

1 reactie

  1. Marcella schreef:

    Leuk om je update te lezen. Fijn dat je bewust even de rust hebt opgezocht. Wel fijn na alle hectiek! Het wordt zo langzamerhand wel tijd dat we eens afspreken hoor, lijkt me zo gezellig! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com