♥ Diaryblog| tijd voor verandering

De dagen vliegen voorbij zonder ik het soms door heb. Voor je het weet is het eind van de dag en heb ik nog niet gedaan wat ik wilde doen… Tijd voor verandering!

In mijn laatste twee diary blogs (Volg je dromen en de after travel dip) schreef ik al over mijn zoektocht naar balans, geluk en vooral naar tevredenheid. Genieten van de dingen die ik doe, doe ik altijd. Ik sta weer meer stil bij de kleine en mooie dingen in het leven. Dankbaar ben ik voor wat ik heb en wat ik kan.

bloggen niet momenten tijd voor verandering

Geniet momenten van afgelopen week

Alleen af en toe voelt het wel alsof het leven mijn leven over neemt. Alsof ik nog steeds aan andere verwachtingen moet voldoen (welke dat zijn en van wie dat moet? Ik heb geen flauw idee). Er heerst chaos in mijn hoofd en dat moet er uit. Tijd voor verandering, het is tijd om weer controle te krijgen over mijn eigen leven.

Tijd voor verandering

Het is dus tijd voor verandering, want alleen jijzelf bent uiteindelijk degene die de macht over zichzelf heeft om gelukkig te zijn. En dat geldt ook voor mij. Als iets niet aanstaat dan moet je of de situatie veranderen of je verwachting. In dit geval kan ik mijn situatie veranderen en dat is wat ik de komende tijd ga doen.

♥ Ochtendritueel

Soms heb ik even een schop onder mijn kont nodig. De wekker gaat netjes om acht uur, maar tegen de tijd dat ik mijn bed uitstap is het de laatste tijd al negen uur. Voorheen begon ik dan altijd met 20 minuten yoga. Om mijn hoofd te resetten en mijzelf geheel wakker te maken. Wat ik weet is dat ik het heel goed functioneer op een vast ochtendritueel. Ik laat je in mijn volgende diaryblog weten wat het is geworden.

bloggen plannen tijd voor verandering♥ Plannen

Plannen, plannen en plannen. Het is gewoon de key in tijd voor verandering. Ik plan voor gevorderden, iets wat ik geleerd heb in het revalidatiekliniek. Plannen zorgt ervoor dat ik overzicht heb over de week. Wat ik moet doen en wanneer, zo hoef ik het niet te onthouden. Waardoor er dus meer ruimte in mijn hoofd is!

♥ Voldoende rust pakken

Om goed te kunnen functioneren moet ik voldoende rust pakken. Eigenlijk moet ik elk half uur even alles laten liggen. Ik moet wel zeggen dat ik dat met het warmere weer veel makkelijker kan. Even de ogen dicht en genieten van de zon in mijn gezicht. Heerlijk om zo op te laden.

hangmat chillen bloggen♥ Gezonder eten en drinken

Ik eet op zich redelijk gezond, maar ik kan de laatste tijd vaker snoepen. Eerlijk gezegd wil ik dit niet helemaal schrappen (ook al is het bijna zomer), ik houd het best een paar weken vol zonder chocolade. Maar als ik dan weer mag, dan ga ik helemaal los. Wat voor mij werkt is elke dag een beetje. Wat ik wel moet is terug gaan naar een beetje en niet een hele reep chocolade.

vogue ontbijt voldoende water drinken vogue casall

Ik moet echt weer leren voldoende te drinken. Het is soms helemaal niet gek dat ik hoofdpijn heb als ik maar drie glazen water op een dag heb gedronken…

gezond eten tijd voor verandering

De shakes maak ik met eiwitten van In Love With Health. De Tastea ben ik op dit moment aan het testen

♥ regelmatiger sporten

Als je mij een tijdje volgt dan weet je dat ik gek ben op sporten. Toch heb ik een week lang niet gesport, ik moest even bijkomen. Maar afgelopen week ging ik er weer voor. Ik ging drie keer in de week, zoals het hoort. Dit wil ik volhouden, maar ik wil wel vroeger gaan sporten. Gewoon om 10 uur in de sportschool staan in plaats van 11 uur of half 12.

En eindelijk deed ik weer mee met de bootcamp les, na twee maanden. Ik voel het nu wel, maar het was leuk om weer mee te doen!

De aankomende twee weken ben ik veel op pad, dus de tijd voor verandering instelling gaat een goede uitdaging worden. Maar ik wil het niet uitstellen tot na de twee weken. Als je iets wil veranderen moet je het gewoon nu doen. Nu is het de tijd om je dromen waar te maken. Nu is het de tijd om je kansen te pakken, anders blijf je het uitstellen.

Is het voor jou ook tijd voor verandering? Wat wil jij graag veranderen? En hoe gaat jij dat doen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Rachel schreef:

    Uitdagingen zijn altijd goed om te hebben in het leven. Ik zou ook wel willen leren boxen! Ik wil graag nog een aantal kilo eraf.. ben van de 79 naar de 74 gegaan dus daar ben ik al best trots op.. maar ik wil nog strakker worden en meer uithoudingsvermogen kweken!

    • O wauw wat knap van je!! Echt super goed gedaan, zeker iets om trots op te zijn! De andere doelen gaan je zeker lukken, je bent al zover gekomen. Boksen kan daar best bij helpen, het is zwaar maar zo leuk. Misschien kan je ergens een proefles doen? Ik moet overigens wel zeggen dat ik alleen zaktraining doe. Heel veel succes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com