♥ Diaryblog| telefoonrekening, Groningen en duiken

Ahh nog drie weken! Nog 20 dagen en ik zit in het vliegtuig naar het hopelijk zonnige Indonesië. Langzaam ben ik mijn zomerkleding aan het uitzoeken en de laatste dingen aan het regelen voor vertrek. Aangezien mijn medicijnen onder de optiumwet vallen moet je heel wat regelen. Maar liever dat, dan dat ik straks a la Bridget Jones vrouwelijke gedetineerde Like A Virgrin van Madonna moet leren zingen. Ik moet nog één stempel voor de legalisering hebben dan en dan heb ik alles. Ook kwam er van de week andere spannende dingen op het pad, maar dat lees je in de Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #13.

sporten-duiken-groningenMaandag scheen de zon toen ik opstond. Aangezien ik opsta met de zon ontbeet ik op bed. Van elke zonnestraal moet je genieten!

ontbijt-nike-sportenDaarna op naar de sportschool. Naast de extreme training doe ik heel braaf de oefeningen die ik meekreeg van Roy. De Moves You personal trainer waarmee ik twee geleden getraind heb. Na het trainen was het lunchtime en keek ik Pretty Little Liars. Helaas kregen we storing waardoor het internet het niet meer deed. Aangezien ik toch altijd veel internet over heb ben ik verder gaan kijken via mijn telefoon. De grootste fout ooit! Ik kreeg vervolgens namelijk ineens een melding dat ik 99 euro aan internetkosten zat en dat ik over mijn limiet ging. 100 euro voor twee Pretty Little Lairs afleveringen die ik al gezien had, zonde!!! Van dat geld had ik heel veel leuke dingen kunnen kopen op de vintage Swan Market.

Pretty-little-liars-jeans-diaryMijn tip: Kijk geen Netflix op je mobiel zonder WIFI!! Ik had er gewoonweg niet bij stil gestaan.

Belkosten-internet-diaryDinsdag begon ik met yoga. Na yoga voel ik herboren, rustig en energiek tegelijkertijd. Heerlijk! Herken je dit gevoel? Alsof je de hele wereld aan kan. Een prima spirit om te knallen met bloggen. Het vooruit schrijven van blogs loopt redelijk goed. Of ik een maand vooruit schrijven ga halen, weet ik nog niet zeker….

yoga-diary

koffie-bloggen-foto-bewerkingNa een uurtje bloggen is het relax time! ’s Avonds aten we lekker makkelijk spinaziesoep met zalm.

Pukka-thee-relax

spinazie-soep-diaryWoensdag was een spannende dag voor mijn vriend. Hij had een sollicitatie in het ziekenhuis in Groningen. Aangezien het vanuit Nijmegen twee uur rijden is ben ik met hem meegegaan. Wel zo gezellig! Wat een mega groot en mooi ziekenhuis is het zeg, het lijkt gewoon op een dorp met een AH, Ritals, verschillende restaurants etc.

OOTD-mango-jeans

OOTD: mint groene trui en jeans zijn van de Mango, bikerboots: Primark

From-where-i-stand-diary

En daar gaan we

We waren een uur te vroeg in het ziekenhuis, je weet nooit wat je onderweg tegenkomt. Hierdoor konden we samen nog een kopje koffie drinken. Terwijl mijn vriend zijn CV doornam pakte ik mijn Duik theorie boek erbij. Voor mij was er te veel omgevingsgeluid, dus ik heb er alleen in gebladerd. Later heb ik een rustig plekje opgezocht.

Duiken vind ik onwijs leuk, ik heb het al gedaan, maar nu ga ik eindelijk mijn duikbrevet halen. Helaas moet je daarvoor wel een duik examen afleggen.

koffie-padi-leren-groningenNa het gesprek (we wachten nu in spanning af) dronken we nog een kopje koffie, alleen nu bij Gezonde Planeet. Daar verkopen ze biologische en fair trade producten. Ik vond dat we een Love chock hadden verdient 😀 .

lovechock-koffie-fair-tradeAangezien we toch in het hoge noorden waren gingen we op bezoek bij de opa en oma en de oma van mijn vriend. Onderweg stopte we bij de Ikea voor Zweedsde balletjes en bij de Decathlon in Apeldoorn. We hadden daar namelijk donsjassen gezien voor de reis.

Ikea-zweedse-balletjes-tuinDonderdagochtend begon ik de dag met yoga en wat oefeningen.

yoga-kettlebell-nikeOok nam ik een nieuwe unboxing op, volgende komt het online. Het opnemen van filmpjes blijf ik spannend vinden. Na het opnemen is mijn kamer altijd één grote bende.

almere-shoppen-event

unboxing-opnemen-diaryIn de middag maakte ik met Jill overheerlijke gezonde wafels, het recept komt snel online!

gezonde-wafel-receptNa het wafelavontuur moest er weer gewerkt worden.

Bloggen-koffieVrijdagochtend begon ik de dag met een veel te makkelijk ontbijt –> lees alles is op dus dit was het enige alternatief. Na het ontbijt ging weer aan de slag voor de blog.

zuivel-ontbijt-campinaBegin van de middag ging ik naar het ziekenhuis, op bezoek bij opa. Terwijl hij sliep dook ik weer met mijn neus in de duik boeken. Ik kijk zo uit naar het duiken! Het lijkt prachtig me om te duiken tussen de Nemo’s en zeeschildpadden.

koffie-duik-theorie-ziekenhuisIk vond het onderstaande ‘gedichtje’ zo mooi en inspirerend! Als je iets wil bereiken, als je ergens van droomt dan moet je het waarmaken. Dat kan niet door afwachten, maar door eraan te werken. Iedere stap die je zet is een stap dichter bij je doel. Go for it!

inspiratie-dromen-waarmakenThuis maakte ik een volkoren pasta met rode bieten, spinazie, gedroogde tomaten, basilicum, beetje rijstmelk en groenteballetjes. Echt een heerlijk recept. Met speltpasta is het natuurlijk nog beter, maar dat vind ik zo duur.

rode-bieten-pasta-spinazieZaterdagochtend begon ik de dag met afbakbroodjes en een heerlijk kopje thee. Daarna werkte ik weer aan de blog. In de middag ging ik naar Gendt voor een verjaardag van een vriendinnetje.

ontbijt-thee-diaryOnderweg naar Gendt at ik een zakje Bites We Love, ik was helemaal vergeten te lunchen. De zakjes zijn echt een uitkomst en zo lekker!

Bites-we-love-onderweg’s Avonds stond voetbal aan op de tv en ik begon met het uitzoeken van de zomerspullen. Ze zaten nog in de vacuümzakken. Ik word echt vrolijk van alle kleurrijke en bloemige printen, jammer dat het weer hier nog niet mee zit.

voetbal-kleding-uitzoekenZondag begonnen we de dag met een uitgebreid ontbijt, daarvoor is het zondag toch? Daarna begon ik aan deze blog. Hierna ga ik nog even yogaen om mijn hoofd leeg te maken en dan weer op naar Gendt voor nog een verjaardag.

ontbijt-zondag-genietenMet een drukke week let ik er extra goed op dat ik mijn rust pak. Om even alles op een rijtje te zetten, soms met to do lists, of juist om alles even te vergeten, met yoga bijvoorbeeld. Door de rust momenten ben je daarna vaak veel productiever, alles gaat net weer even makkelijker. Ook al zit je in een flow, het is goed om er soms even uit te stappen.

♥ Wat doe jij om je hoofd leeg te maken?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

12 reacties

 1. Hopelijk gaat het met je oma weer een stuk beter! Wat balen van die telefoonrekening zeg!

 2. Anouk schreef:

  Goed dat je je rust even pakt. Dit vind ik ook heel erg belangrijk! En door jou diary’s word ik steeds meer nieuwsgierig naar Yoga hihi. Wil het echt een keer doen!

 3. alexa schreef:

  wauw €100!! Wat kut en ja dat heb je als je niet op wifi zit he.

 4. Nicky schreef:

  Hmm, wat komen er lekkere en gezonde dingen voorbij! En een telefoonrekening van €100 kan echt wel tellen hé..

 5. Kelly schreef:

  Wat een leuke foto’s! Zonde alleen van die 100.- buiten je bundel.

 6. Mira schreef:

  Ik hou ook zo van yoga! Rot van die telefoon kosten zeg, gelukkig is het maar geld zeg ik dan altijd tegen mezelf:)

 7. Jeetje ik zou me kapot schrikken van zo’n telefoonrekening, haha. Wouw. Geen series meer kijken op je telefoon onderweg dus ;). Yay, nog maar 3 weekjes. Wat heerlijk!

 8. Linda schreef:

  Oh wat heerlijk dat je vakantie al zo dichtbij komt! Heerlijk zo’n zonnig vooruitzicht 🙂 leuk overzicht weer en wat lief dat je met je vriend meegegaan bent naar zijj gesprek. En je mint groene top vind ik zo onwijs leuk <3 en veel succes met het vooruit werken van artikelen!

 9. Bertine schreef:

  wat super zonde van die dure rekening!! wel een fijn vooruitzicht dat je binnenkort naar Indonesie gaat<3

 10. Diana Mieczan schreef:

  So many delicious meals and your jeans are so great! Kisses, lovely.

 11. Leuke foto’s, heel wat lekker eten terug te vinden en zo jammer van je telefoonrekening!

 1. april 6, 2015

  […] was het een leuke week, we hadden ook nog een paar leuke nieuwtjes. Wat? Dat lees je in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com