♥ Diaryblog update | speciale momenten

Daar is ie dan, mijn eerst diaryblog van 2017. En dat bijna eind maart. Wat, zo laat pas? Nu ik het zo zwart op wit zie staan realiseer ik mij pas dat de tijd onwijs snel gaat. Vooral als je veel leuke dingen doet gaat de tijd snel, tijd dus voor een opsomming van alle speciale momenten van de laatste tijd!

speciale momenten luis alm saalbachDat er zo laat in het jaar een diaryblog online is gekomen kan ik wijten aan tijdgebrek. Maar laatst las ik dat tijdgebrek een smoes is en eigenlijk is dat ook zo. Het gaat om het stellen van prioriteiten. En zoals ik ook al vertelde in mijn vorige diaryblogs Meet Me Halfway en Tijd Voor Een Zomerupdate heb ik de laatste tijd gekozen om mijn prioriteiten te leggen bij de offline wereld. Ik heb op dit moment nog steeds minder energie dan normaal (mijn normaal dan) en dan besteed ik het liever aan echte belangrijke dingen. Zoals aan speciale momenten met mijn vrienden, familie en mijn gezondheid.

Terugblik & speciale momenten

Maar wat heb ik de afgelopen tijd dan allemaal gedaan? De meest speciale momenten heb ik op een rijtje gezet!

♥ Een van de speciale momenten van dit jaar is toch wel verhuizen. Net iets voor de kerst stond alles in het nieuwe huis in Groningen. Maar sinds januari staat alles een beetje op zijn plek. Hoe het huis er uitziet wil graag nog een keer laten zien, maar ik ben nog niet helemaal tevreden met de inrichting. Dus ik wacht even totdat het meer af is.

speciale momenten verhuizenIk ben zo verliefd op de ensuite deuren! In de blog over slaapkamer inspiratie krijg je een mini kijk in de slaapkamer. Sinds de verhuizing ben ik nog opzoek naar balans. Ik ben nog aan het wennen aan een nieuwe omgeving en moet nog een soort ritme vinden. Twee dingen die heel bepalend zijn voor mij en mijn hersenletsel. Maar het gaat langzaam de juiste kant op!

♥ Het klinkt misschien niet als iets bijzonders, maar sporten hoort bij mij echt thuis in het rijtje speciale momenten. Ik voel mij er namelijk beter door, met name op de langere termijn. Op de dag dat ik sport kan ik niet veel meer doen, maar uiteindelijk zit ik er veel beter door in mijn vel. Ik deed krachttraining, bootcamp en met vlagen yoga. En dat terwijl ik yoga zo fijn vind, ik moet het echt vaker gaan doen!

speciale momenten SPORTEN fitgirl

♥ Hele speciale momenten beleefde ik tijdens mijn skivakanties in Winterberg en Saalbach. Ik stond er zelfs van te kijken hoe ver ik vooruit was gegaan met skiën. Ik hield het zelfs de hele ochtend vol, in plaats van twee keer van een babypiste af te gaan. En op sommige dagen kon ik zelfs eind van de middag nog een keer van de piste (wel veel minder goed, maar het kon!). Dit had ik nooit verwacht, zo fijn!!! Echt een hoogte-hoogte punt (ik ging namelijk eindelijk een keer van de top naar benden)!

speciale momenten skien in winterberg2Voor het eerst samen met je broertje en zusje op de piste staan maakte skiën in Winterberg extra speciaal. Eindelijk konden ze eens meemaken hoe het is om te skiën. Winterberg is een prima skigebied om te leren skiën.

skien in winterbergDe vakantie in Saalbach heb ik gevlogd. Dus dat komt snel online te staan!

speciale momenten skien saalbach

♥ Een mega speciaal moment leidde naar veel speciale momenten. Ik ben namelijk ‘tante’ geworden. Mijn nichtje Jazzy uit Helsinki is bevallen van een prachtige dochter. En ze is nu een maandje in Nederland, dus ik heb eindelijk met mijn nichtje kunnen knuffelen + jazzy is er + Prince is er. Zoveel fijne dingen bij elkaar!

speciale momenten tante worden♥ Maar voor mij zitten speciale momenten niet alleen in grote momenten zoals hierboven beschreven. Speciale momenten zijn voor mij ook de kleine geniet momenten. De momenten die zo vanzelfsprekend lijken maar het eigenlijk helemaal niet zijn.

speciale momenten bloemenIk kan echt intens genieten van de wereld die nu in bloei staat. Een kop koffie. Of winkelen met vriendinnen, de bios (wat vond jij van de nieuwe Fifty shades?), lezen, foto’s maken voor de blog en lekker en (soms on)gezond eten!

speciale momentenEn de zon, zo fijn dat we weer richting de lente gaan. De zon geeft zoveel energie, fijn!

speciale momenten costes fashion genieten zonAls ik terug kijk naar de speciale momenten, dan realiseer ik mij weer dat ik geluk heb. Dat ik de grote dingen mee mag maken, maar dat ik ook intens kan genieten van kleine geluksmomenten. Om hiervoor eerst een hersenletsel op te lopen is misschien jammer, maar het heeft wel mijn ogen geopend en bewuster gemaakt. Wees bewust van wat je doet en geniet van alles! Het is beter zonder hersenletsel, geloof mij 😉 .

♥ Welke speciale momenten heb jij de afgelopen tijd meegemaakt? Waar genoot jij het meest van?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Willemijn schreef:

    Via instagram kom ik toevallig bij je terecht! Niet geheel toevallig, we volgen een aantal gezamenlijke bloggers en daar begon mijn nieuwsgierigheid.. Na het lezen van dit blog heb ik bewondering voor hoe je in het leven staat en je weg vind in alles wat het leven omvat. Ik ga je zeker volgen! Liefs, Willemijn (endlessfreedom.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com