♥ Diaryblog| sauna, DIY-en en feestjes

Ik weet het ik was heel laat met het kopen van een nieuwe agenda, maar dat je nu moet beginnen in februari is wel echt een beetje een raar idee. Alsof we januari over hebben geslagen, zo voelt het. Ook gezien de tijd, het vliegt echt voorbij. Gelukkig heb ik deze week net zoal vorige week wel goed mijn ritme te pakken. In de Een beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog # 5 geef ik je een kijkje in de afgelopen week. Alvast sorry voor alle foodies.

Diaryblog vijf

Maandag begon ik de dag zoals het hoort, op de sportschool. Na het sporten moet er natuurlijk even goed gerekt en gestrekt worden.

Fitoutfit blog diary Ik verwende mezelf met een overheerlijke lunch en Pretty Little Liars, dat heb je dan verdient toch?! De potten op de foto zijn het resultaat van de DIY voorraad potten met een gouden tint van vorig jaar. Daarna heb ik tijd vrij gemaakt om blogs te lezen, eindelijk weer.

ontbijt diy voorraad pottenWe aten pasta met zalm als avondeten, yum.

pasta met zalmDinsdag begon ik de dag met bloggen. Tussendoor deed ik mijn yoga oefeningen. Echt heerlijk om zo je hoofd even leeg te maken en je helemaal te ontspannen. Ook al is het inspannend, toch ben ik erna helemaal zen. Perfect wil ik nog kunnen bloggen.

Zara broek makkelijke outfit OOTD

Makkelijke blog outfit!

Nijmegen zon

De zon brak heel even door, 😀

Daarna was het lunchtijd, met …. yes natuurlijk PLL. Eind van de middag kwam de man met de hamer, ik had voor mij doen al veel gedaan, dus ik deed het even rustig aan. Lekker met een goed boek op de bank.

Chantal van Gastel- Zwaar-verliefdIk had nog zoete aardappel en pastinaak in huis en daar maakte ik friet van. Zo lekker en ook nog eens gezond.

zoete aardappel pastinaak frietWoensdag was mijn vriend vrij, we haalden wat spullen bij de bouwmarkt, Hema en Action. We gingen aan de slag met een nieuwe DIY. Door de DIY die vorige week online kwam, creatief met krijtbord (verf), ben ik helemaal in de DIY mood. Omdat het project moest drogen en we gratis toegangskaarten hadden gingen we die avond naar de sauna, de Thermen in Nijmegen. Lekker dichtbij en je kan er heerlijk ontspannen!

Hema ontbijt

Ontbijten bij de Hema aangezien we daar toch waren…

Klussen

Het echte kluswerk kan beginnen

Donderdagochtend begon ik met het aanpassen van een aantal dingen op de blog. Ik deed wat sportoefeningen met Tone It Up en Yoga met Adriene.

sneeuw in nijmegen

Het sneeuwde in Nijmegen

tone it up workoutVervolgens pakte ik mijn rust, met lunch en The Voice UK, en daarna ging ik weer aan de slag met het DIY project. Achteraf was het iets te veel achterelkaar, want ik was echt op erna. Maar soms wil je gewoon iets zo graag doen, dan maar iets inleveren en de rest van de dagen extra goed naar je lichaam luisteren.

lunchVrijdagochtend bleef ik iets langer in mijn bed liggen. Even bijkomen, wat stiekem ook wel lekker is met het druilerige weer. Daarna ging ik aan de slag met een emmer water en zeep, helaas word het huis niet vanzelf schoon. Ook moest ik nog een kleinigheidje halen voor het weekend, ik had namelijk een babyshower.

gezonde appeltaart

gezonde appeltaart als lunch

Vrijdag kwam mijn blog online over mijn tips betreft het volhouden van goede voornemens. Nu heb ik ze zelf niet, maar ik houd wel mijn gezonde levensstijl redelijk lang vol, inclusief genieten van lekkere dingen. Hoe ik dat doe kan je in het artikel terug lezen.

lets go- goede- voornemen-volhouden

Zaterdag begon ik de dag rustig met verven. ‘s Middags had ik een surprise party bij Marieken, haar winkel bestaat nu één jaar en dat kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder het te vieren! Het was erg gezellig!

groene smoothie ontbijt

groene smoothie, een gezond begin van de dag

verven all lovely thingsparty mariekenHet was een leuk feestje! Na feest komt natuurlijk rust, een perfect excuus voor een nieuwe aflevering PLL.

Pretty Little Liars KoffieDoor alle lekkere taartjes had ik zin om te bakken, alleen dan iets gezonders. Het mooie was dat je de chocosnacks van Rens Kroes helemaal niet hoeft te bakken. ’s Avond gingen de beentjes omhoog en kwam er een dekentje te voorschijn, relax- to- the- max time!

gezonde chocosnack Rens KroesZondag was het weer partytime, nu dus de babyshower. Ik had nog nooit een babyshower gehad. Ik dacht altijd dat het iets Amerikaans was, maar blijkbaar is het hier tegenwoordig ook hip. Fallon had het super leuk aangekleed en georganiseerd. Ze wil hier haar werk van maken, wat ze zeker moet doen want het was echt mooi en lekker.

babyshower feest organiserenDe week vloog weer voorbij. Komt misschien wel doordat wanneer je lekker bezig bent de tijd voorbij vliegt. Daarnaast vind ik het niet erg, want dan is het sneller april. Wat ik in april ga doen, lees je woensdag op de blog. Dus als je niewsgierig bent kom dan zeker even terug.

♥ Hoe ziet jouw ultieme relax- to- the- max moment er uit?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

9 reacties

 1. Deisy schreef:

  Ziet er als een hele fijne week uit zeg en die zoete aardappel als frietjes ziet er echt heerlijk uit zeg. Al jouw eten ziet er trouwens lekker uit haha 😉 X

 2. Dagmar schreef:

  Waauw wat een heerlijke diary! Geweldige (food)foto’s en lekker motiverend, geweldig begin van de week! Veel succes de komend dagen <3

 3. Heerlijke diary weer vol foodfoto’s! En wat ziet die babyshower er leuk uit!

 4. Annette schreef:

  Leuk overzicht en die babyshower ziet er heel gezellig uit.

 5. Naomi schreef:

  Al dat lekker eten.. ik krijg er spontaan honger van! Ik kan er echt van genieten om te bloggen, terwijl een filmpje te kijken én een lekker theetje te drinken.

  xo

 6. marieken schreef:

  Die chocosnackjes zien er super lekker uit. En dankje nog voor het feestje, ik zit nog steeds na te genieten 🙂

 7. Eline schreef:

  Ziet eruit als een heerlijke week met al die leuke dingen die je gedaan hebt 🙂 zoals de feestjes!

 8. Diana Mieczan schreef:

  Your green smoothie looks so good, lovely. Happy Tuesday! xoxo

 9. Michaela schreef:

  Ohh wat komt er veel lekkers voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com