♥ Diaryblog| roadtrip door Nederland

Nederland heeft veel mooi plekken, afgelopen week zag ik een aantal mooie plekken verspreid over Nederland. Ik ging van Nijmegen, via Tilburg naar Dordrecht. Ik kwam in Hoek van Holland, Amsterdam en eindigde de week in Groningen. Het was bijna een roadtrip door Nederland. Wat ik in alle plaatsen deed lees je in de nieuw Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #23.

Diaryblog 23 roadtrip door nederlandMaandag was nog een normale dag in mijn geboortestad Nijmegen. Wat inhoudt, op naar de sportschool, bloggen en rusten. Op maandag moet ik meestal bijkomen van een druk weekend.

sport outfit diaryblog

lunch yoghurt aardbeien havermout

 diaryblog all lovely things

Asus bloggen koffie diaryblog all lovely things’s Avonds at ik een tonijnsalade en keek ik Pretty Little Liars. Bij elke aflevering krijg ik meer vragen dan antwoorden. Welke dingen ik nog steeds niet begrijp heb ik opgesomd in het artikel 6 dingen die ik niet begrijp bij Pretty Little Liars.

tonijn salade all lovely things

pretty little liars ariaDinsdagochtend begon ik de ochtend nog gezond. Ik at een home made fruitplaat met yoghurt deed wat yoga/ rek en strek oefeningen. Ik doe mee aan de Journey To Splits challenge van Blogilates. Ik weet niet in hoeverre de eindpositie gaat lukken, maar ik vind het wel leuk om te kijken hoe ver ik kom.

ontbijt fruit salade yoghurt

journey to splits blogilatesNa yoga begon ik met bloggen, ik schreef het artikel over Groeifactor. Meer hierover komt woensdag online. In de middag begon ik aan mijn roadtrip door Nederland. Ik pakte de trein naar Tilburg. Daar moest ik een klein half uur wachten op de trein richting Den Haag. De nieuwe treinen zien er bijna uit alsof je in een cruiseschip zit met de banken, ik vind het wel mooi. In Dordrecht stapte ik uit, daar werd ik door mijn neef opgepakt met de auto en reden we door naar Hoek van Holland.

iced coffee trein

station Dordrecht NederlandHeerlijk om weer met mijn voeten in het zand te staan, niks is lekkerder dan dat. Echt zo fijn! Het was wel vrij fris geworden en de wind waaide heel hard. Mijn neef met zijn twee kinderen en mijn tante waren er ook, we aten ijs en poffertjes.

hoek van Holland strand

Het was heerlijk rustig op het strand

Voeten in het zand

hoek van Holland strand met Kyra

Samen met mijn nichtje Kyra

PoffertjesWoensdagochtend begon ik weer met de journey to splits oefeningen. Zonder matje is het toch minder fijn, de vloer is zo hard bij de knieën. Daarna keek ik de laatste aflevering van Pretty Little Liars die online staat. Oei wat was het begin creepy, maar ook mooi tegelijkertijd.

journey to splits oefenen

pretty little liars s6 e5Eind van de ochtend werd ik opgehaald door mijn tante, neef en kinderen. We gingen naar Amsterdam. Eenmaal in Amsterdam lunchte weer eerst iets bij de chinees op Zeedijk en daarna gingen we winkelen.

wantan soep wing kee amsterdam

amsterdam old buildingsAls verrassing voor de kinderen gingen we ’s avonds naar Carré waar we genoten van de onwijs gave voorstelling van Cirque Eloize. Het kleine zusje van Cirque du Solei.

De voorstelling ID is heel gaaf, touwtjespringen heeft ineens een hele andere dimensie gekregen. Je kunt er niet alleen salto’s doorheen maken, maar je kan er ook gewoon met je fiets doorheen of skates. Waarom ook niet…

Cirque eloize carre AmsterdamDoordat we woensdag pas rond 1 uur thuis waren sliep ik uit. Ik was wel rond 9 uur wakker, maar ik bleef lekker liggen tot 10 uur. Na het ontbijt werkte ik aan de blog.

beschuit met aarbeienIn de middag ging ik met mijn tante Dordrecht in. Ook al heeft Dordrecht een slechte naam, toch vind ik het centrum erg mooi. Mooi met de grachten en de oude gebouwen.

Dordrecht winkelenLa place broodje tonijn

HM top hippie broek ca

Yay or nay? Top; H&M, broek C&A

Gooische vrouwen 2Vrijdagochtend deed ik rustig aan. Deed mijn yoga oefeningen en maakte me klaar voor Bloggers on board. Samen met veel leuke bloggers maakten we een boottocht door Rotterdam. Meer over het leuke event lees je binnenkort op de blog.

Varen door Rotterdam De boottocht was heerlijk, ik had de hele middag wel op de boot in zon kunnen zitten. In plaats daarvan gingen ik met familie naar Schevening. Naar mijn ultieme happy place, het strand! De stroming was alleen zo hard dat we niet de zee in mochten.

Scheveningen strand

zee scheveningen den haagNa het eten ging ik weer terug naar Nijmegen. Mijn oom was zo lief om me thuis af te zetten.
Zaterdag was het weer heerlijk weer, hopelijk krijgen we nog veel meer van die dagen. De roadtrip door Nederland ging weer verder. Met oud huisgenoten huurden we namelijk een bootje op de Mookerplas (bij Plasmolen, Limburg). Zo zit je nooit op een boot en ineens twee dagen achter elkaar. We huurden een simpele motorboot voor 3 uurtjes voor 50 euro bij strandpaviljoen Dushi.

Mookerplas varen PlasmolenWe sloten de dag af met een ijsje bij Clevers. Het ijs is daar zooooo lekker! Naast de vestiging in Plasmolen hebben ze nog drie andere vestigingen, maar allemaal in het zuiden van Nederland.

Clevers chocolade fondue ijsZondag maakte ik de blog af en ruimde ik op in huis. ’s Avonds gingen we na het eten richting Groningen waar ik voor het eerst een weekje blijf. Ik ben benieuwd…. De roadtrip door Nederland vergde veel van mij, maar het was zo heerlijk dat ik het zo weer zou doen. Het was net alsof ik even op vakantie was. Aankomende week gaan we gewoon weer vullen met happy moments! Doe je mee?

Wat is jouw ultieme happy place?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

11 reacties

 1. Dionne schreef:

  Je hebt inderdaad een roadtrip door Nederland gemaakt! Ziet er heel leuk uit!

 2. Eline schreef:

  Wat een heerlijke foto’s!! Super veel lekker eten en mooie plekken haha. Heerlijk om het strand op te gaan en inderdaad er is niets beters dan met je voeten in het zand 😀

 3. Wat heb je een heerlijke week achter de rug zeg! Lekker die boottochtjes en dagjes strand! Genieten!

 4. Wat een fijne week! Ik vind het ook heerlijk om met mijn voeten door het zand heen te lopen. Ik kan niet wachten om weer eens lekker naar het strand te gaan en in de avonden over de duinen lopen. PLL is zó spannend en wat je zegt; meer vragen dan antwoorden.

 5. Wat heb je leuke dingen ondernomen zeg! Maar ik wist niet dat Dordrecht een slechte naam had? Waarom eigenlijk?

 6. Danielle schreef:

  Wat tof dat je ook naar Cirque Eloize bent geweest, ik was laatst naar de generale repetitie! En wat een wereldreis heb je gemaakt, maar wel heerlijk zo naar het strand!

 7. Deisy schreef:

  Wat een fijne foto’s meis. Wat een leuke bikini heb je trouwens op het einde aan, super vrolijk hiHi. Wel fijn dat je wel heb genoten van alles ondanks dat het veel energie kostte. X

 1. juli 20, 2015

  […] kwam ook doordat er van de week een aantal essentiele dingen binnen kwamen. Wat? Dat lees je in de Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog # […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com