♥ Diaryblog| Meer bloggen

De intentie is er zeker, meer bloggen. Of in ieder geval regelmatiger bloggen, en niet 1 à 2 keer in de week wanneer ik tijd heb. Maar gewoon zoals het was. Een diaryblog op maandag, op woensdag en vrijdag een blog over de andere loves met om de vrijdag een travelblog en de zondag is voor extra inspiratie. Komt eigenlijk neer op meer bloggen toch? In de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog van de afgelopen weken lees je waarom het niet lukt.

diaryblog meer bloggenDe uitwerking van het meer bloggen plan is iets minder. In plaats van meer bloggen ben ik zelfs minder gaat  bloggen. Als er één blog in de week online komt is het veel. Dit komt doordat ik veel te druk ben met andere dingen. Zeker met leuke dingen, dus dat scheelt. Maar ik mis het bloggen. Het probleem alleen is dat mijn hoofd gewoonweg blokkeert door alle drukke activiteiten. Ik krijg geen normale zin op papier, figuurlijk dan hé. Maar plaatjes kijken van hoogtepunten is fijn, en dat is wat ik wel kan doen een overzicht geven van de leuke dingen die ik de laatste tijd deed en at (natuurlijk).

amsterdam westergasfabriekAmsterdam! Gek, het was helemaal niet mijn favoriete stad. Te druk, te veel toeristen en te hectisch. Maar de afgelopen weken ben ik er veel geweest en stiekem vond ik het leuk. Heel erg leuk! Ik genoot van de wandelingen door de stad (niet het centrum), lege grachten, goede kopjes koffie, lekker eten en de hoogtepunten waren de pers dagen!

amsterdam meer bloggen diaryblog♥ Het is maar goed dat ik niet in Amsterdam woon. A ik zou altijd blut zijn (of nog meer) en B ik zou een tientonner worden met al het lekkere eten op elke hoek van de straat. Maar als je er een paar dagen ben mag je genieten van het lekkere eten in Amsterdam. We aten dim sum, we bezochten de foodhallen en ai al die lekkere koffietentjes, I love it!

dim sum amsterdam orient plaza

amsterdam artisani hamburgers kinkerstraat

foodhallen amsterdam vega foodIk heb de Nutellacupcakes niet geproefd want ik ging voor de crêpe met Nutella, maar ze zagen er heerlijk uit. Bij de Foodhallen heb ik eindelijk de Dutch Weedburger geproefd, het is best lekker. De zoete aardappelfrieten waren overheerlijk!

Mariah Carey bezoeken was een ander fijn hoogtepunt. Als klein kind was ik altijd fan en de laatste keer dat ze in Nederland was, met de Fantasy tour, mocht ik niet mee omdat ik te klein was. Nu ben ik nog steeds klein, maar niet meer te jong ;). Luidkeels hebben we meegezongen met de nummers van MC. Veel mensen hebben kritiek op d’r, maar ik heb genoten en ik vond het concert goed!

Mariah Carey Amsterdam♥ Door alle drukte door probeer ik wel te sporten. Elke dag yogaen lukt niet, maar zodra ik er tijd voor heb en maak sta ik ook nog even een half uurtje op de mat. Aan de drie keer in de week de sportschool bezoeken kom ik wel. Het hardlopen, tja, dat staat op een extreem laag pitje.

yoga en sporten meerbloggen diaryblog♥ De afgelopen weken stond natuurlijk in het teken van de feestdagen, zoals Koningsdag, maar we hadden natuurlijk ook de Giro d’Italia. Ik heb niks met wielrennen, maar het was super leuk om het een keer in het echt te zien.

giro d italia arnhem

And zoefff….#giroditalia #nijmegen #girogelderland #gironijmegen #blijmegen

Een video die is geplaatst door All Lovely Things | Mandy (@alllovelythings) op

♥ Niet alleen in Amsterdam heb ik lekker gegeten, lekker en gezond eten deed ik thuis ook. Vooral de mugcake was de afgelopen periode favoriet en oké ik at ook minder goede dingen. Ik zit echt in een hamburgerfase, wie doet er met mij mee?

foodspiration all lovely things (2)

pasta courgette all lovely things diaryblog♥ Van kleding word ik altijd blij. In Amsterdam kocht ik twee jurkjes (omdat ik die nog niet had 😉 ). De zwarte jurk met de open schouders is van de Mango en de zwart met wit gestreepte jurk komt van de Stradivarius.

jurken ootd diaryblog♥ En het allermeest genoot ik van de het mooiere weer van de afgelopen dagen. Kan het voor altijd zo blijven?

zonnen diaryblog meer bloggen

zonsondergang nijmegen waalIk neem de tijd en geniet van de dingen die ik wel doe! Want dat is iets wat je altijd moet doen, genieten!! Het meer bloggen komt vanzelf, de geniet momenten zijn er al!

♥ Wat heb jij met de feestdagen gedaan? Geniet je ook zo van de zon?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

 1. Marcella schreef:

  Mooie foto’s lady, fijn sfeertje! Het overzicht met alle foodfoto’s vind ik ook echt te gek! Heerlijk hé, dat het zo mooi weer is. Geniet er nog even volop van!!

 2. Rowan schreef:

  Wat een fijn overzicht! Die collage van foodfoto’s is echt gaaf! Ik krijg er spontaan trek van!

 3. Rachel Kromdijk schreef:

  Toffe outfits en wat een leuke foto’s! word er gewoon happy van!

 4. Saskia schreef:

  Wat een super fijne foto’s! Genieten zo te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com