♥ Diaryblog | Van de lente wordt je blij

Vogels die je ’s ochtends wakker fluiten, de zon die schijnt en de kersenbloesems die in bloei staan. Ik houd van de lente. Alles ziet er zo veel leuker uit in de lente, ik word er echt blij van. Wat ik in de eerste werken van de lente deed lees je in de nieuwe diaryblog een beeld zegt meer dan duizend woorden #2.

lente geniet momenten bloemenDe afgelopen weken waren extra genieten. De zon, de bloemen die je overal op straat tegen komt en wat is het toch lang licht. Lente, wat ben je toch fijn! Allemaal kleine genietmomenten waar je misschien in alle haast niet helemaal stil bij staat. Maar het zijn wel juist de kleine dingen die je dag nog mooier kunnen maken.

Lente genietmomenten

♥ Zo verschijnt er elke keer weer een mega glimlach op mijn gezicht als ik voorbij de magnolia’s loop. Wat ziet het er prachtig uit als het vol in bloei staat. Ik heb er voor in de tuin ook één staan en eindelijk komen er bloemen in. Ik legde van de week extra veel bloemen vast op de foto, gewoon omdat ik er zo van kan genieten.

lente kersen bloesem

lente bloemen all lovely things diarbyblog♥ Waar ik de afgelopen weken ook extra blij van werd is dat ik merk dat mijn energie toeneemt. Het heeft zeker met het weer te maken, maar ik merk ook dat er iets meer regelmaat ontstaat. Het sporten gaat hierdoor dan ook nog lekkerder dan normaal. Af en toe krijg ik zelfs weer sportvleugels, yes!

lente sporten positieve energieIk heb een nieuw trainingsschema (met onder andere box jumps) gekregen. Van nieuwe oefeningen krijg ik altijd weer positieve energie. Als je altijd alles hetzelfde doet wordt het zo normaal, misschien wel een beetje saai-ish.

sporten in de lente

sporten♥ Wat ik zo onzettend fijn aan de lente vind is dat je weer buiten kan zitten/ werken. Dat heb ik de afgelopen dagen ook vaak gedaan. Buiten eten is ook zo fijn!

2 lente♥ Over eten gesproken, ik maakte weer veel lekkere dingen klaar de afgelopen weken. Waaronder de Thaise pompoen curry, maar ik maakte ook weer heerlijke shakes. Mijn blender was kapot, maar eindelijk heb ik weer een nieuwe. Een Bourgini, hij was lekker voordelig dus ik dacht ik neem hem mee. Mijn healthy lifestyle is dus weer helemaal on track.

blender bourgini shake healthy people

2 lente healthy foodEnige kleine nadeel van de lente is de hooikoorts, maar dat overleven we ook dit jaar wel weer. En de heerlijke banaansushi in spelt wrap maakt het een stuk minder erg 😉 .

lente gezond eten spelt wrap♥ De afgelopen week bezocht ik tuincentra en kledingwinkels. Ik ging op zoek naar een bij bikini bij de Hunkemoller (nog niet gevonden) en leuke zomerkleding. Blijkbaar is het er nog iets te vroeg voor. Toch leuk om inspiratie op te doen. Er staat vanaf nu wel een picknicktafel in de tuin. Zo kan ik lekker buiten werken.

lente bikini hunkemoller shoppen

Aankomende blogtijd

Verder was ik de afgelopen weken druk met het voorbereiden met de reis naar de Filipijnen. Het blijft lastig om te kiezen uit zoveel mooie plekken. Het duurt nog maar twee weken, wat vliegt de tijd. Hoe ik het met de blog ga doen is nog een beetje onduidelijk. Er zit nu al geen regelmaat in, ook al probeer ik het wel te creëren. Ik heb een vakantieplanning gemaakt en hopelijk vind ik aankomende tijd genoeg tijd om het allemaal te schrijven. Gelukkig geeft de lente mij energie. Ik ga in ieder geval mijn best doen!

Geeft de lente jou ook zoveel energie en wordt je er ook zo vrolijk van? Waar haal jij anders je energie uit?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

3 reacties

  1. Wat fijn dat sporten zo goed gaat! Het is ook zo’n lekkere uitlaadklep. De zon maakt mij ook zo vrolijk, het is zo fijn om al met licht op te kunnen staan en dat het zonnetje op begint te komen. Echt genieten die weer!

    • Bedankt voor je lieve berichtje Liset! Het sporten is inderdaad heerlijk, even aan niks denken en alleen maar gaan. En ja met licht opstaan is zo fijn! Gelukkig krijgen we aankomen weekend weer heerlijk weer, weer extra genieten!

  2. Jessica schreef:

    Jaaa zo fijn allemaal! Ik krijg ook veel meer energie als de zon schijnt en krijg dan ook meer zin om gezonde salades en zo te maken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com