♥ Diaryblog| Laatste weken in Nijmegen

Het is even stil geweest op de blog. Ik was zo druk met pakken en het genieten van de laatste weken in Nijmegen dat ik besloot niet te bloggen. In mijn vorige diaryblog legde ik al uit dat ik het even iets rustiger aan ga doen met bloggen en dat is dus best wel goed gelukt. Zonder enige druk te voelen, ik vond het knap van mezelf 😀 . De laatste twee weken heb ik niet stil gezeten, wat ik heb gedaan lees je in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #4.

diaryblog nijmegen sushi primark

De eerste week bestond voornamelijk uit inpakken, inpakken en inpakken. De laatste beetjes zijn altijd meer werk dan je van te voren denkt. Overal komen nog kleine dingen vandaan en soms vond ik zelfs dingen waarvan ik het bestaan eigenlijk was vergeten. Inclusief drie ongebruikte nieuwe lipsticks. Tussendoor nam ik goed de tijd om te eten, bewegen en te ontspannen. Het blijft belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Vooral als je het druk hebt wil dat er bij in schieten, maar het is veel slimmer om er wel aandacht aan te besteden. Je bent hierdoor namelijk veel productiever.

cornflakes en sap, diaryblog

Gossip Girl

yoga

Tijd voor yoga

Mijn kleding moest ik natuurlijk ook inpakken, maar hoe? Ik ben nu namelijk een week in Oostenrijk en daarna ben ik half in Nijmegen (carnaval vieren) en bij mijn ouders. Mijn oplossing: ik heb setjes uitgezocht voor drie weken lang.

kleren uitzoeken

sporten yoga en eten

zonsopgang nijmegen

Genieten van de zon!

smoothie met rode vruchtenNaast gezond eten at ik ook sushi in het weekend, wel verdiend na het huis leeghalen.

sushi sumo arnhem

De maandag begon ik met sporten bij Fit20 en daarna liep ik de stad in. Even de Primark in, nu kan het nog.

Primark nijmegen

De rosé kleurige hangers, zijn ze niet super leuk?!

 

yoghurt met muesli

ootd rok primark trui hm

OOTD: top H&M, rok Primark en panty van H&M

De dinsdag genoot ik van een wandeling door Nijmegen en at ik weer sushi. Nu als lunch, omdat ik daar zo vol van zat at ik ’s avonds (na de yogales) crackers met avocado en ei. Een heerlijke combinatie!

sushi sumo nijmegen

yogales

avocado met ei

’s Avonds keek ik op mijn laptop tv aangezien ik geen tv meer had. De nieuwe mini Asus laptop kon ik mooi gebruiken om mijn e-mail te checken, ik voelde me wel even een nerd met twee laptops hihi.

asus laptopsWoensdag begon ik met yoga, genoot ik van de zon en werkte ik weer verder in huis. Ik ben blij dat alles nu gepakt is. Het is even uit kartonnen dozen leven, maar het wordt vast snel beter.

yoga, gezond eten en zon, diaryblogDonderdag ruimde ik verder op en aan het eind van de middag ging ik richting de stad om onder de zonnebank te gaan. Zo lekker de warmte, maar het was ook voor mijn huid. Het werkt goed tegen mijn eczeem.

zonnebank nijmegen

nijmegen de waagWat was het trouwens lekker buiten met de zon, echt genieten!! O het kopje koffie van één van mijn lievelingskoffietentjes, Bairro Alto, en de cupcake van de lekkerste cupcakeshop, Little Cupcake Shop, waren ook meer dan genieten! Ik ga deze hotspot van Nijmegen echt missen, sterker nog ik ga Nijmegen missen. Na er 10 jaar gewoond te hebben (ben er ook geboren, maar ik ben opgegroeid in een dorp ernaast) is het wel echt mijn stad geworden. Ooit kom ik weer terug 😀 .

Bairro alto nijmegen

little cupcake shop nijmegenNa het avondeten, bami, at ik de cupcake, wortelcupcake, op in bad. Samen met de laatste aflevering van Gossip Girl. Even ontspannen als een baas. Ik zou GG trouwens zo weer opnieuw kijken, wat een heerlijke serie.

bami met rundvlees

 

cupcake bad en gossip girl

Vrijdag ging ik na een bak cornflakes en yoga naar de sportschool voor de crossfit training. Aangezien mijn fiets al weg was, moest ik lopend naar de sportschool. 4,5 km heen en 4,5 weer terug. Ik had in ieder geval een deel van de cupcake er weer af gesport.

cornflakes yoga

nijmegen

lege kamer nijmegenEn alsof ik die dag nog niet genoeg beweging had gehad, moest ik nog een tientallen keren de trap op  en af lopen met dozen. Vrijdagmiddag was het dan echt zo ver, de laatste restjes werden uit het huis gehaald. Mijn matras waar ik op sliep, glazen dat soort dingen. En toen was het huis in Nijmegen helemaal leeg, gek om het huis zo achter te laten. Aan de andere kant ook leuk, want nu kunnen er weer nieuwe avonturen worden gemaakt. Waar is nog een beetje de vraag, maar ik kom er wel uit. Eerst genieten van de skivakantie in Oostenrijk.

♥ Waar voel jij je helemaal thuis?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Wow, nu ga je toch echt helemaal naar het noorden! Gek hè zo’n leeg huis. Lekker veel sushi gegeten haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com