♥ Diaryblog| Inpakken en blogveranderingen

Eén keer raden wat ik afgelopen week heb gedaan. Juist, inpakken en helaas niet voor vakantie. Misschien had je het al gelezen, maar het huis in Nijmegen is verkocht en het moet voor de 30e leeg zijn. Ja dat is bijna en we hebben alleen in het weekend tijd om te verhuizen, dus het komt erop neer dat het huis leeg moet zijn voor aankomend weekend. Het normale leven wordt weer even op halt gezet, wat ik allemaal deed lees je in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #3.

Diaryblog 3 inpakken en sportenEen week gevuld met inpakken en sporten

De meeste mensen komen in het weekend bij van de week, ik heb het bijna andersom. Bij de meeste is het weekend gevuld met leuke dingen zoals feestjes, lunchen in de stad met vrienden etc. Bij mij is dat niet anders, alleen dit soort dingen zijn voor mensen met een hersenletsel onwijs vermoeiend. Al die prikkels die je binnen krijgt waar je als je ‘normaal’ bent niet eens bewust van bent. Denk aan mensen die voorbij je tafel lopen of mensen die naast je (en achter je, en aan de andere kant naast je etc.) praten waardoor je niet meer op je eigen gesprek kan focussen. Dit soort dingen maken het dat ik maandag altijd een soort van reset dag nodig heb. Helaas is een dag bijkomen niet voldoende (meestal duurt het een week, bij een verjaardag zeker twee), maar beter iets dan niets! Nu ik het de hele week zo druk heb gehad bleef ik langer in bed liggen, hield ik meer pauzes tussendoor en zat ik minder achter de computer (lezen is voor mij heel erg vermoeiend), maar het is wel belangrijk dat er regelmaat blijft. Zonder regelmaat raak ik helemaal in de war.

Ik kwam de maandag dus lekker pas om negen uur mijn bed uit, ontbeet (granola met kwark en pindakaas) rustig, deed yoga en sportoefeningen van de Happy New You Challenge van Follow Fitgirls.

zonnatura granola met kwark en pindakaas

Yoga camp adrianne

sport outfitDinsdag werd ik weer rustig wakker. Mijn hoofd heeft het rustig opstarten echt nodig. Daarna werkte ik aan de blog. Ik besloot een blog te schrijven over de prachtige stranden van Kuta. De rust, de warmte en het uitzicht, o hier verlang ik zo naar terug!!

inpakken en uitslapen

columbus koffie en groene smoothie

bloggen’s Middags deed ik yoga (de yogacamp challenge), werkte ik weer verder en ’s avonds had ik yogales. Na de les at ik gebakken aardappels, met sla en zalmburger.

yoga outfit all lovely things diaryblog

zalmburger, sla gebakken aardappelenWoensdag begon ik na het ontbijt met inpakken. Ik had gewoon twee dozen nodig voor mijn nagellak, oeps…

ontbijt kellogs

inpakken nagellakIn de kast vond ik nog één van mijn favoriete zomersapjes, namelijk de Limited Edition van Coolbest in de smaak komkommer, munt en limoen. Zo lekker!

coolbest munt limoen sap

lunch all lovely things diaryblog’s Avonds keek ik de ijshockeywedstrijd van mijn neefjes op de computer en deed ik yoga. Ik besloot het programma van Happy New You uit te stellen aangezien het allemaal teveel werd. Ik zou dan elke dag sporten, dat in combinatie met verhuizen, bloggen en een hersenletsel is geen goed idee. Ik denk dat ik alleen het maandag circuit erin houd.

ijshockey devils flyersDonderdagochtend begon ik met yoga en daarna ging ik naar Fit 20. Waar ik een uur te vroeg was, zo kon ik ook ervaren wat andere ervan vinden en ik heb daar de blog geschreven. Na het sporten had ik het zo koud dat ik thuis met mijn winterjas aan bleef zitten.

Fit 20 Nijmegen sporten All Lovely Things

bloggen met winterjasTussen alles door zat ik niet altijd stil, het inpakken ging door. ’s Avonds moest ik even wachten op Marieken, dus ik dronk een kop koffie bij Coffeelovers en daarna gingen we eten bij de Blonde Pater.

coffeelovers nijmegen

 nijmegen garnalen saladeVrijdagochtend checkte ik of de blog goed online was gekomen, daarna ging ik naar de sportschool.

mooiste stranden kuta lombok

avalon crossfit nijmegenDe rest van de middag heb ik rustig aan gedaan en natuurlijk moest ik ook inpakken. In het weekend heb ik bij mijn favoriete Nijmegen hotspots ontbeten. Zaterdag bij de Blonde Pater en Zondag bij Tati. Een goede inpakbasis zullen we maar zeggen en nu kan het nog 😉 . Wat was het trouwens ineens koud, brr.

ontbijt blonde pater

Super uitgebreid ontbijt bij de Blonde Pater

sneeuw

tati nijmegen hotspot koffie

granola ontbijt tati nijmegen

iceland muts koffie op de bank

Avondje bank na een druk weekend

Blogveranderingen

Door de verhuisstress (al ben ik niet zo stressgevoelig, het is wel druk) is de diaryblog een dag later dan normaal gekomen. Sorry hiervoor. Het vast bloggen loopt de laatste tijd toch al niet zo soepel, maar ik heb ondertussen wel geleerd om me er minder druk om te maken. Ik blog nu wanneer ik er energie en tijd voor heb. De blogs worden daardoor ook alleen maar beter. Wanneer het weer rustiger is (als het ooit komt…) wil ik weer meer tijd besteden aan bloggen, maar dat zal ik als het zo ver is aangeven. Voor nu neem ik iets gas terug zodat ik straks eerder weer de oude ben. Al blijf ik het wel lastig vinden.

Hoe goed luister jij naar je lichaam? Ben je iemand die snel gas terug neemt? Of ga je er juist heel hard tegenin?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

8 reacties

 1. Bibiane schreef:

  Ik heb heel slecht naar mijn lichaam geluisterd de afgelope maanden en draag daar nu de gevolgen helaas van 🙁 nu probeer ik mezelf terug te vinden in een grote chaos en rust en regelmaat in te plannen. Helemaal niet simpel! We zien je foto’s er leuk uit! Ik zou een voorbeeld moeten nemen aan zoveel sporten 🙂 Oh en ontbijten uit huis is toch 100x zo leuk als thuis? 🙂

  • Onee Bibiane, hopelijk lukt het je snel om orde te krijgen (zeker niet makkelijk) en voel je je weer snel beter!!! Stap voor stap kom je er wel! De yoga helpt mij enorm om rust te krijgen in mijn hoofd, misschien werkt het ook voor jou, 30 days of yoga is een fijne yoga challenge. Ik wou dat ik elke dag uit huis kon ontbijten 😉 Doe rustig aan!

 2. Mariska schreef:

  Wat een drukte zeg! Ik zou er niet tegen kunnen. Wel hele leuke foto’s, en lekkere foto’s 😀

 3. Sabine schreef:

  Haha die nagellak! Geweldig 🙂 Ik heb het ook nogal druk gehad afgelopen weken, nu echt even bijkomen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com