♥ Diaryblog| een week waarin alles anders gaat

Soms heb je van die weken die niet helemaal gaan zoals je wilt. Afgelopen week had ik zo’n week. Ik werd een beetje ziek en kreeg slecht nieuws waardoor ik er even genoeg van had. Ik besloot me er aan toe te geven en te genieten van de bank, niet veel sporten en de dagen zoveel mogelijk te vullen van dingen waarvan je alleen maar kan genieten. Hoe dat er uit ziet lees je in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #31.

Maandag wist ik nog niet dat het een week werd waarin alles anders ging. Dus ik begon vol goede moed met een goede training op de sportschool. Aangezien het eigenlijk een drukke week werd moest ik die dag ook nog foto’s maken. Na de lunch en een rustmoment ging ik aan de slag. ’s Avonds had ik een verjaardag.

sportoutfit diaryblog All Lovely ThingsDe producten uit de goodiebag van het leuke Bredemeijer thee event moesten natuurlijk op de foto worden gezet. Het artikel was zonder het laten zien van de inhoud niet compleet.

Bredemeijer fotos maken all lovely thingsDinsdag was mijn zusje jarig. Ik moest nog inpakpapier halen en vond het gelijk een goed excuus om bij de V&D te ontbijten. Eenmaal thuis pakte ik de cadeaus in en maakte ik de Bredemeijer blog af.

vd ontbijt

Bredemeijer thee even blog all lovely thingsEind van de middag ging ik richting Gendt voor de verjaardag. Een groot gedeelte van de familie kwam. Bij een indo familie is er altijd eten en met een verjaardag helemaal. Mijn moeder had twee grote pannen met soto gemaakt. Altijd gezellig met z’n allen eten. Helaas begon ik tijdens de verjaardag me niet lekker te voelen. Ik had op gekke plekken spierpijn en onwijs keelpijn. Daarnaast had ik het warm, koud, warm, koud. Je kent het vast wel. Misschien was het de vermoeidheid, maar op bed liggen en even slapen hielp in ieder geval.

make up essentials cartier dior clinique sleek

Today’s essentials

foto van vroeger all lovely things

Mijn moeder poste een foto van vroeger op Facebook, zo grappig. Kan je het zien wie ik ben?

cadeaus all lovely things

Mijn zusje wil haar kamer veranderen, dus we hadden van alles gekocht voor een nieuwe kamer.

soto all lovely thingsOnderweg naar huis kreeg ik ineens een slecht gevoel. Ik kreeg het gevoel dat ik niet naar Portugal zou gaan (in mijn vorige diaryblog vertelde ik over de perstrip naar Portugal). Niet omdat ik me grieperig voelde, ik weet eigenlijk niet waarom ik het dacht. De volgende dag werd duidelijk waarom. Ik werd woensdag nog slapper wakker. Toch maakte ik nog een heerlijke warme fruit met vijgen crumble als brunch (ik had lekker uitgeslapen). De rest van de dag waren de honingdropjes, keelpastilles, New Girl en bank mijn grootste vrienden.

fruit vijgen crumble all lovely things

new girl ziek zijn all lovely thingsEind van de middag werd duidelijk waar mijn slechte voorgevoel vandaan kwam. Een tijd geleden schreef ik al over mijn nicht en haar ziekte leukemie. Woensdag kreeg ik te horen dat ze nog maar een paar dagen heeft te leven. Nu ik dit typ merk ik dat ik weer een beetje begin te trillen, het is zo onwerkelijk. Ze heeft extra bloed gekregen zodat ze gisteren nog een keer naar het strand kon. Aankomende week krijgt ze nog een keer bloed zodat ze de hele familie kan zien en dan, tja… Heel gek.

Donderdag had ik eigenlijk twee persevents, beide had ik afgezegd. Even heb ik getwijfeld om wel te gaan. De afleiding is fijn, maar ik had echt geen zin in de reis naar Amsterdam. Te vermoeiend. Ook heb ik de reis naar Portugal afgezegd. Ik wilde deze periode liever bij mijn familie blijven, daarnaast wil ik natuurlijk mijn nicht haar laatste wens om iedereen nog te zien, helpen om in vervulling te gaan.

lunch all lovely thingsHet liefst bleef ik weer de hele dag hangend op de bank, maar daar word je ook niet beter van. Dus ik volgde mijn eigen tips bij griep op en ging na de lunch even naar buiten. Ik moest een pakketje opsturen naar Helsinki en ik liep een rondje in de zon. Even wat extra vitamine D opdoen en mijn hoofd legen met frisse lucht.

rondje lopen door nijmegen

herfst bladeren nijmegen all lovely thingsVrijdag sliep ik weer wat langer uit dan normaal. Die middag kwam mijn lieve vriendinnetje A. Ze had een super lief cadeau meegenomen van Evelief (uit Deventer). Ze verwent me altijd veel te veel, de schat!

OOTD trui CA kokerrok HM

OOTD

thee pakket evenlief deventer

mega minion knuffel All lovely things diaryblog

Is de mega minion niet super leuk?!?!

Na een gezellige dag in de stad en op het terras met A. plofte ik ’s avonds op de bank om The Voice te kijken. Even aan niks denken en domweg kijken, heerlijk!

The voice all lovely things diaryblog

In het weekend heb ik saai boodschappen gehaald, ik ben nog even op de sportschool geweest en ik heb genoten van niet veel doen.

Ondanks het een hele andere week was dan gepland heb ik er zoveel mogelijk uit proberen te halen. Door de dag te vullen met leuke en mooie dingen wordt het vanzelf een beetje mooier. Het lekkere weer werkte natuurlijk ook wel mee.

♥ Met welke en mooie dingen heb jij afgelopen week gevuld?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Nathalie schreef:

    Oh nee, wat een vreselijk nieuws over je nicht. Veel sterkte! Ik was ook gevraagd voor die persreis, maar het programma is te actief voor mijn lijf. Zitten we samen in de kou… x

    • Dankjewel Nathalie!! Lief van je! Ja, het was ook wel een actief programma. Ik hoefde ook niet met alles mee omdat het voor mij ook te was anders. Nu doen we het maar met de kou :(. Hopelijk zie ik je wel een andere keer met een event, lijkt me erg gezellig!

  2. Oh jeetje dat is inderdaad geen leuk nieuws! Heel veel sterkte! Begrijpelijk dat je de persreis hebt afgezegd. Die Minion is trouwens wel heel cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com