♥ Diaryblog| after travel dip, wat doe je er tegen?

En daar ben ik weer. Heel terug uit de prachtige Filipijnen. De eerste week in Nederland was lastig. De after travel dip had mij goed te pakken, maar ik probeerde er het mooist van te maken. Want dat is nou eenmaal wat ik doe! Het mooist maken van de situatie. Wat ik deed lees je in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog # 4.

dingen waar ik blij van word after travel dip

After travel dip

In mijn vorige diaryblog Feest en de Filipijnen vertelde ik dat ik een maand naar de Filipijnen gingen. Nou die maand is, ongelooflijk maar waar, alweer voorbij. Voor vertrek heb ik heel hard gewerkt zodat er elke week twee blogs online kwamen en dat was bijna gelukt. Op één blog na, maar de niet blog viel op Bevrijdingsdag dus als het goed was was je toen toch aan het feest vieren. Ik had de blog spirit helemaal te pakken, maar nu na de vakantie ben ik het weer helemaal kwijt. De zenmodus is op de Filipijnen denk ik iets te hard aangegaan. De welbekende after travel dip is er in geslagen.

tuin picknick tafel

Dingen tegen de after travel dip

Elke dag een maand lang bevond ik mij in het paradijs, omringd door leuke mensen, de zon en heerlijk eten. En voor je het weet zit je weer thuis. Nu is er in principe niks mis met thuis zijn, het heeft ook zo zijn voordelen, maar het is wel even 100 procent omschakelen. De eerste dagen van de het thuis zijn viel de after travel dip mee, want ineens was het in Nederland ook mooi weer. Jeeuj! Ik genoot heerlijk van de tuin, want wat is ie ineens groen geworden in een maand tijd.

rups zomer after travel dip

selfie zon blijMaar toen werd het ineens minder mooi weer en moest ik alleen binnen zitten. Wat doe je dan om de after travel dip niet erger te maken? Dan doe je alleen maar leuke dingen. En in mijn geval waren dat allemaal kleine dingen wat de jetlag zorgde ervoor dat ik mijn energieniveau niet al te hoog was. Wat ik wel deed?

♥ Lekkere maaltijden maken
Van lekker eten word ik blij! Op de Filipijnen kregen we elke ochtend toast met ei, dus toen ik weer een pot pindakaas kon openen maakte mijn hart wel een klein sprongetje. O, ze hebben daar wel pindakaas, maar er zit zoveel suiker in dat je het eerder suikerkaas kan noemen. En zondag stoken we de bbq aan, altijd gezellig en lekker met het mooie weer!

after travel dip food gezond eten

after travel dip gezond ontbijt♥ Pretty Little Liars kijken
Ja, het nieuw seizoen Pretty Little Liars is weer even begonnen. Whoop whoop. En aangezien het toch donker is buiten mag je wel bing watchen, toch? Ik ben bij het begin van seizoen 7 begonnen. Even goed opwarmen. Ik sprong een paar keer van de bank af. Ik leef me soms echt te veel in.

♥ Chocoladekoekjes
Guilty, in twee dagen was de hele pak leeg. Oké en een zak baked oven chips. Ook een heel slecht idee om dat naast je neer te zetten terwijl series aan het kijken bent….

♥ Sporten
Tja, na al dat eten moet ik toch wel echt sporten. Nee haha, ik ben erna pas gaan eten. Maar maandag en woensdag ben ik lekker gaan sporten. Het viel wel een beetje tegen. Ik heb het oude niveau nog niet terug, maar ik sport ook niet met een specifiek doel. Meer omdat het zo lekker is om bezig te zijn!

sporten after travel dip♥ Nieuwe spullen
Ik heb mezelf een beetje verwend met een nieuwe bril (al had ik het voor de vakantie al uitgezocht). Meer over de bril vind je volgende week op de blog. Daarnaast werd ik afgeleid door een top bij de Mango. Is het niet super leuk?!

mango top specsavers bril

specsavers brilDoor je dag te vullen met leuke dingen wordt een mindere tijd altijd veel prettiger en voor je het weet heb je weer een leuke dag! En zoals je ziet hoeft het niet met grote dingen, juist de kleine maken het leven juist mooi op een makkelijke manier. Je moet ze zelf alleen even opzoeken en bij stil staan.

Wat doe jij als je een mindere dag hebt? Hoe vrolijk jij jezelf op?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

6 reacties

 1. Sylvia schreef:

  Welkom terug! Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad. Ben benieuwd naar de verhalen. Wat een leuke top heb je aan en die bril staat je heel leuk!

 2. Linda schreef:

  Ik herken die achter Travel dip maar al te goed. Mijn wanderlust schiet alle kanten op en thuis zitten (met minder energie) voelt zo tegenstrijdig! Hopelijk ben jij er snel bovenop. zelf merk ik dat nieuwe reis plannen maken (ook zonder te boeken) helpt, omdat je dan weer iets hebt om naar uit te kijken 🙂

  • Wat klink dat als een goed medicijnen tegen de after travel dip! Het scheelt wel dat het nu heerlijk weer is. Dat je naar buiten kan maakt veel goed. Heb je genoten in Griekenland? Het zag er heerlijk uit!

 3. Natascha schreef:

  Welkom thuis! 😀 Heel herkenbaar, zelfs als je maar een week op vakantie bent geweest is het toch altijd even wennen aan het thuis zijn 😀 het topje van de mango zou ik ook niet kunnen weerstaan joh 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com