♥ Dairyblog| wandelen & kleine happy moments

Getimmer en geboor houdt mij de laatste week bezig. Gek word ik van het geluid en de zooi, maar de afgelopen twee weken heb ik ook leuke dingen gedaan en gezien. Zoals wandelen door de prachtige Nederlandse natuur en winkelen. Wat ik nog meer deed lees je in een nieuw Een beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #16.

diaryblog wandelen happy momentsNog steeds ben ik niet helemaal opgeknapt van een goede griep. Dus ik deed de laatste twee weken rustig aan. Misschien had ik iets rustiger aan moeten doen, aangezien ik me nog steeds slap voel. Maar als ik iets doe dan wil ik er ook volop van genieten en dan ga ik soms iets te lang door. Oké misschien iets vaker dan soms….

De hoogtepunten van afgelopen weken

♥ Met stipt op nummer één; wandelen. Het is de perfecte manier om je hoofd even leeg te maken. Daarnaast stond ik ook weer te kijken van de schoonheid van Nederland. Ik heb de tocht al een paar keer gelopen, maar elke keer lijkt het wel mooier te worden. Soms vergeet je een beetje hoe mooi je eigen omgeving is!

arnhem wandelen all lovely thingsDe tocht gaat van Huissen naar Arnhem en weer terug. Je loopt langs een kinderboerderij (ik word zo blij van alle lieve dieren), door een park en daarna door de prachtige natuur. Het is echt een heerlijke tocht, alleen jammer dat het op het eind ging regenen. Maar zelfs wandelen door regen kan leuk zijn. Ik liep de 25 km, de volgende keer gaan we echt voor de 41 km (al zeggen we dat elk jaar).

big wandelen kinderboerderij arnhem

park arnhem wandelen exodus

wandeltocht exodus huissen arnhemKleine random dingen maken mij ook altijd zo blij. Zoals een regenboog, de zon die (af en toe) schijnt en snapchat. Ik vind snapchat echt briljant, met name de filters. Ik zit soms in mijn eentje heel hard te lachen (zeg dat ik niet de enige ben….). Volg je mij al op snapchat? Mijn account is mandyalt.

regenboog wandelen

snapchat fan all lovely thingsOm half acht in de ochtend staan de bouwvakkers hier op de stoep. Dus uitslapen zat er de afgelopen dagen niet in (de aankomende ook niet), daarom was het van het weekend extra lekker dat ik langer in bed kon blijven liggen in de stilte! Heerlijk!

uitslapen all lovely things diaryblogTijdens het wandelen in de buurt zag ik een doodnormale struik met gele bloemen. Normaal wandel je er zo voorbij, maar ik stond er eens stil. Wat bleek, van dichtbij is de bloem zo mooi. Kijk maar!

bloem marco fotografie all lovely things♥ Ondanks het wandelen mij heel wat beweging gaf, ging ik natuurlijk naar de sportschool en deed ik aan yoga. Ik kan niet zonder, you know me! Ik voel me daarna gewoon veel lekkerder, maar ik deed wel ietsjes rustiger aan dan normaal. Ik heb kracht nodig om te herstellen van de griep. Al ging het tijdens de bootcamples niet helemaal rustiger aan, dan moet ik gewoon knallen.

sporten yoga all lovely things♥ Een ander item wat elke week weer terug komt is eten. Sommige mensen zeggen dat ik gek ben dat ik eerst mijn bord opmaak voordat ik ga eten. Maar ik word nou eenmaal heel erg blij van een mooi opgemaakt bord met lekker eten. Alsof het dan nog beter smaakt.

warm fruit crumbleMet de Bites We Love maakte ik de warme Oats Crumble van Healthy Fans. Zo lekker!

food inspirationMisschien at ik de afgelopen dagen iets te vaak buiten de deur….

bagels and beans

Bij Bagels & Beans

wereldburgers

Bij Wereldburgers

Maar samen met mijn zusje ‘kookte’ we ook nog thuis…

lunch 052 sushi bowl en banenpannenkoek

Lunch bij 052, homemade sushibowl en banenpannenkoek

♥ We aten zo vaak buiten de deur, omdat we twee dagen lekker hebben gewinkeld. Bij de Zara zagen we zoveel leuke dingen. Uiteindelijk hebben we niet mega veel gekocht. Shoppen is toch eigenlijk ook een soort wandelen, je legt stiekem best wel wat meters af.

shoppen zara hm

Welke outfit vind jij het leukst?

♥ De afgelopen weken had ik het bloggen weer een beetje te pakken. Hopelijk kan ik de stijgende lijn doorzetten! Ik blogde onder andere over het mooie IJsland en de Golden Circle (de vlog hiervan komt vrijdag online), de super leuke dag met Fast Rider, de ontzettend fijne (dag) crème van Gladskin en de workout toys van Casall voor een heerlijke thuis workout. Bloggen ijsland

fastrider fietstassen event

Ik ben zo blij met de Fast Rider Trolley

bloggen in de herrie

Bloggen in de herrie

Hopelijk worden de aankomende weken minstens zo leuk en iets zonniger. Van mij mag de zomer nu wel beginnen! Dan is het nog lekkerder om te gaan wandelen, want dat is een voornemen. Vaker buiten wandelen, om mijn hoofd te legen en te genieten van de mooie omgeving waarin we leven. Zonde omdat voorbij te laten gaan!

♥ Ga jij ook wel eens wandelen? Geniet je ook van de dingen om je heen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Marcella schreef:

    Wat een prachtige wandeling heb je gemaakt, flink eind ook! Verder ook fijne vrolijke foto’s. Mooi lijstje!

  2. Ah dat varkentje! Zo lief! En ja Snapchat is echt geniaal. Prachtige foto’s zitten er tussen en heerlijk dat je ook zo van kleine dingen kan genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com