♥ Dagelijkse favorieten voor de ochtend

De wekker gaat. Gelukkig is dat bij mij niet al te vroeg. Ik schiet in mijn sloffen om naar de badkamer te lopen voor een warme douche. Vanaf dat punt zit mijn dag gevuld met dagelijkse favorieten. Het leek mij wel leuk om een keer een dag in te delen in dagelijkse favorieten. Van make up- tot en met favorieten Netflix programma’s.

dagelijkse favorieten prima donna chloeDagelijkse favorieten

Op een dag gebruik je stiekem best veel dagelijkse favorieten. Producten die je elke dag weer pakt, maar je waarschijnlijk niet meer zo bewust van bent omdat je ze dagelijks gebruikt. Zonde want dit zijn juist de producten waardoor jij je zo fijn voelt. Misschien wel onbewust, maar het zijn niet voor niks dagelijkse producten geworden. Ik deel mijn dagelijkse favorieten op in de dagdelen. In deze blog deel ik mijn favorieten die ik gebruik in de ochtend.

tastea review detox thee

Dagelijkse favoriet; opstaan met Tastea

Dagelijkse favorieten in de ochtend

Met name in de ochtend heb je veel favorieten, dit gaat van favoriete kleding tot aan favoriete ontbijt.

Favoriete beauty en make up producten

Wie mijn kent weet dat ik een The Body Shop verslaving heb. De kast bij de douche staat vol met heerlijke bodygels. De mango versie is mijn favoriet. Ik ben op dit moment nog opzoek naar een goede shampoo zonder parabenen en SLS, dus hier heb ik nog geen favoriet in (heb jij aanraders?)

Body-Shop- Mango- review- scrub- showergel-bodylotion- dagelijkse favorietenDan is het tijd om te make-upen. Hiervoor gebruik ik de BB cream van Pupa , de zwarte high impact curling mascara van Clinique, een wenkbrauw sculpt automatic pencil van Kiko in 5, de face contour kit in dark van Sleek en een mineral blush in bruin van de Action.

dagelijkse favorieten make up

sleek review contour kit darkIk kan niet zonder Purol. Met dit weer het middel tegen droge lippen. Qua lipstick is de lipstain van NYX in SMLC 02 favoriet en sindskort heb ik een nieuwe fijne lipstain ontdekt. Namelijk de Unlimited double touch in Rouge Noir van Kiko. Hij blijft echt onwijs goed en lang zitten. De Salt of the Earth deodorant is mijn favoriet op het moment.

vegan deodorant salt of the earth reviewFavoriete outfit

Na het douchen trek ik het liefst mijn nieuwe Hunkemoller set aan en een high waisted jeans met een zwart shirt. Lekker basic. Of een lekker dikke trui, vooral fijn met de koude dagen.

juiste bh maat hunkemoller

Kenzo trui blauw ootd urban styleFavoriete parfum

Ik heb best veel verschillende parfums. Maar mijn nummer één parfum van de dagelijkse favorieten is toch Love story van Chloé of Chloé van Chloé. Wanneer ik mij extra sterk wil voelen pak ik de Addicted, Dior parfum. Op een wat zachtere dag ga ik voor l’eau van Narcisco Rodriguez. Volgens  Parfum.nl staan mijn favorieten niet in de top 10 damesgeuren, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik ook niet trend gevoelig ben als het gaat om parfum.

dagelijkse favorieten ochtend parfum dior chloe rodriquez sleekFavoriete ontbijt

In het weekend is het misschien wel mijn favoriete maaltijd van de dag, het ontbijt. Heerlijk vind ik het om uitgebreid te ontbijten met wafels of pannenkoeken. Maar met kwark met toppings maak je mij ook zeker blij!

bananenpannenkoek met nutella en aardbeien

Beste ontbijt ooit: bananenpannenkoek met nutella en aardbeien

Lunch yoghurt fruit

Favoriete sport in de ochtend

Ik ben een ochtend sporter. Of nou ja ochtend… Ik sta niet om zeven uur op om te bewegen. Tien uur vind ik een heerlijk tijdstip om te bewegen in de sportschool. Nu ik thuis woon doe ik dat minder en sport ik vaker thuis. Het liefst doe ik dat met Yoga (Yoga with Adrienne is mijn favoriet) of een dance workout van Popsugar.

yoga op reis travel mat review

yoga en sporten meerbloggen diaryblogNadat ik alle dagelijkse favorieten heb gebruikt is het tijd om de dag te beginnen. Daarover lees je meer in een volgende blog. Hoe meer ik over mijn dagelijkse favorieten nadenk hoe meer ik al mijn producten weer waardeer. Fijn! Zo zie je maar weer dat geluk toch vaak in kleine dingen zit!

♥ Wat zijn dagelijkse favorieten in de ochtend? Wat maakt jouw dag?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Manon schreef:

    Wat leuk, die deo is ook absoluut mijn favoriet, wissel de twee geuren ook vaak af. En yoga kan uiteraard niet ontbreken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com