♥ Create It Your Way Tag

Welke ijssmaak zou je maken als je er één mocht maken? Welke App zou je ontwikkelen als je er één mag ontwikkelen? Dit zijn een paar voorbeelden van de leuke tag die al een tijdje rond gaat in bloggerland. Ik heb het natuurlijk over de Create It Your Way Tag. Ik zag ik hem onder andere bij Teske, Marloes, Dagmar en Sophie voorbij komen en ik vond de tag zo leuk en vrolijk dat ik het wel in moest vullen. Ik hou ervan om dingen te maken, om lekker te knutselen en om nieuwe dingen te ontwerpen. Ben je benieuwd naar mijn creatieve antwoorden (hopelijk) lees dan snel verder!

Create-it-your-way-tag-quote♥ Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Het ligt een beetje aan het jaargetijden. In de zomer hou ik van frisse geuren terwijl ik in de winter voor een warmere geur zou gaan. In de zomer zou ik een kaarsgeur met een verse waslucht in combinatie met een zwitsalgeur en een beetje lavendel maken. Dit lijkt me een hele frisse, maar tegelijkertijd ontspannen geur. In de winter zou ik gaan voor vers gebakken koekjes lucht met kaneel, appel en cranberry. Ik hou van cranberry’s (en appeltaart)!

♥ Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uit zien?

Ai lastig, er bestaan al zoveel kleuren en ik heb er al zo veel (bekijk hier mijn collectie). Het belangrijkst is dat de lak longlasting is. Ik vind het altijd zo vervelend als er na één dag al chips in zitten. Ik zou een rode kleur ontwikkelen die echt heel rood is, zoals de nagellak van Dior in 999. Alleen wanneer je een tweede laag aanbrengt wordt hij diep rood en bij de derde laag bordeaux rood. Rood is een mooie, klassieke kleur, maar op deze manier is het ook nog eens op meerdere manieren inzetbaar.

dior-rouge-999-create-it-your-way-tag

De prachtige swatch is gemaakt door Serena. Bron

♥ Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Een reinigingsproduct die je make-up goed verwijderd en gelijk je hele gezicht in één hand beweging reinigt en voedt. Dat lijkt me heerlijk! Ik maak heel trouw elke avond mijn gezicht schoon, crèmepje zus en zo erop en dan pas ga ik naar bed. Wat zou het heerlijk zijn als je dit over kon slaan, doekje over je gezicht halen en klaar. Ja, dat lijkt me echt heel fijn!

♥ Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je over schrijven?

Mag het een reisboek zijn? Eentje van bijvoorbeeld Thailand. Oja, er zijn al 100 boeken over de hotspots geschreven, maar ik zou dan graag een reisboek willen schrijven dat dicht bij de locals staat. Hoe je het echt Thaise (bijvoorbeeld) leven kunt beleven. Dit houdt overigens in dat je het land heel goed moet kennen en dat je daar heel wat gereisd moet hebben (alleen de gedachte makes me happy).

♥ Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Um, Ryan Gosseling. Waar het over gaat? Um, Ryan Gosseling. Waar het zich afspeelt? Um, Ryan Gosseling. Uhm, dat klinkt misschien een beetje fout. Maar de hoofdrolspeler is denk ik wel duidelijk, haha. Ik zou gaan voor een romantische film zoals The Notebook (daar is hij toch geweldig in?!) of The Vow of How To Lose A Guy In 10 Days. Maar een dansfilm a la Step Up met Channing Tatum zou ik erg graag willen opnemen. Of een film a la SATC met net zoveel mooie designer en vintage kleding en schoenen als Carrie.

♥ Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Het grappige is dat ik dit al heel lang leuk vind en dat het nu ook steeds meer in de steden komt (met name in Nijmegen), maar ik heb over een kleine knusse coffee corner, waar je rustig een boekje kan lezen of kan werken terwijl je geniet van een verse gezet kopje koffie en een homemade koekje, taartje of salade. Spullen in de coffee corner zijn vintage en je ook kan het ook kopen. De omgeving is heel wit en clean, hier en daar hangen mooi quotes en je ziet ook veel hout. Naast de koffie, thee en andere dranken en lekkernij zou ik kleine streekproducten verkopen. Ik zou ook met eerlijke en gezonde producten werken. Lijkt me echt super leuk!

♥ Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Schoonmaken! Dat zou echt heerlijk zijn als je dat niet meer hoeft te doen. Als hij dan ook gelijk de was kan doen en het eten klaar maakt ben ik helemaal happy.

♥ Als je een App zou kunnen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Ken je de film Clueless? In de film heeft Cher op een haar computer een geweldige software. Ze heeft een foto van haar zelf en van al haar kleding stukken. Wanneer ze niet weet wat ze aan wil scrolt ze door haar kleding, wanneer ze op een broek klikt komt het over haar foto. Zo kan ze zien hoe alles staat. Ze hoeft dus geen 10 verschillende outfits te passen voordat ze de juiste gevonden heeft. Zo’n app lijkt me wel wat. We zijn ondertussen negen jaar verder dus alles moet wel in 3d kunnen.

♥ Als je een dier zou kunnen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven etc.?

Of je bent een kattenmens of je houdt van honden. Maar wat als je beide leuk vindt? Het leuke aan een hond vind ik dat je ze echt iets kan leren, maar een spinnende kat is toch ook erg schattig. Een ander voordeel van een kat is dat je ze langer alleen thuis kan laten. Het lijkt me wel leuk om ze te kruisen. Wat krijg je dan? Een hat? Een kond? Haha.

♥ Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Voor mijn studie communicatiewetenschap deed ik bij mijn masterscriptie onderzoek naar het mediawijsheidniveau van middelbare scholieren. Een vak als mediawijsheid lijkt me enorm leuk en nuttig. Het lijkt mij goed dat ze kinderen extra bewust maken van media, hoe het werkt, dat het nooit objectief is, wat voor een gevolgen het heeft, wat reclame is etc.

♥ Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou het dan zijn?

Ik vind de smaak van een spinazie-mango-banaan-appel-kokoswater-shake onwijs lekker dus ik daar wel een ijsje van lusten.

♥ Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou het dan naar smaken?

Ik vind Caipirinha heerlijk! Dus ik zou daar een variant op maken. Het lijkt me wel lekker met een vleugje mango erin. Of komkommer. Bij een mojito is het ook lekker.

♥ Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Op whats app mis ik het knuffel Emoji wel, zo’n poppetje die haar of zijn armen naar je uitstrekt. Dus dat!

♥ Als je een droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

Het zou een licht huis zijn met mooi lichtinval. Een grote woonkeuken met kookeiland, twee ovens, cooker en een mooi koffiezetapparaat. Een knusse woonkamer met openhaard. Grote ruime slaapkamers. Een inloopkast, halleluja. Badkamer met stortdouche en een bad voor twee personen. Ik zou ook erg blij zijn met een fitnesszaal en een sauna. En als ik toch hardop mag dromen ga ik ook voor een zwembad en bioscoop.

Wat is het toch heerlijk om te dromen over dingen zoals je droomhuis. Door de tag krijg ik zin om moodboards te maken op pinterest.  Op mijn pinterest vind je ook lieve honden en katten foto’s. Ik was weer een half uur verder toen ik een leuke afbeelding zocht. Te veel cuteness. Mocht je de tag over willen nemen, dat mag natuurlijk! Het is echt leuk om je creativiteit erop los te laten.

♥ Welk beautyproduct zou jij wel willen hebben als je er één mocht maken? En welk dier zou jij gaan fokken?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Fabiënne schreef:

    Super leuke tag! Was het maar zo dat je zelf alles kon ontwikkelen. Maar aan de andere kant is de spanning van het leven dan wel weer weg haha

  2. Maaike schreef:

    Leuke tag, altijd fijn om iets persoonlijks te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com