♥ Diaryblog| carnaval en leven uit een tas

De week begon en eindigde feestelijk. Van de polonaise lopen tijdens carnaval tot het betalen met Monopoly geld en tussendoor vond ik ook nog een klein gaatje om een keer te sporten. De Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #5 is een overzicht van mijn veel te onregelmatige, maar wel gezellige week.

diaryblog 5Maandagochtend begon ik de ochtend met een kop koffie. Ik zou eigenlijk carnaval gaan vieren maar de mensen waarmee ik zou gaan hadden een te goed caranavalsweekend gehad. Als alternatief gingen we sushi lunchen bij Sumo in Nijmegen. Niet slecht, toch? Maar ja daar zaten we dan in de stad, daar waar het volop carnaval was.

koffie wakker worden

Sushi sumoNa de lunch  besloten we toch carnaval te vieren, het zag er namelijk zo gezellig uit. Gelukkig had ik mijn indianenpak voor de zekerheid in de tas gedaan. Bleek het uiteindelijk een super gezellige dag/avond/nacht te zijn!

kroegentocht nijmegen carnavalDe volgende ochtend was het iets minder gezellig haha. Ik bleef in Nijmegen bij Kim slapen, maar ik moest optijd naar Gendt. Om 13u ging ik kindercarnaval vieren met mijn vriendinnen en daar de kinderen van. Gelukkig viel de kater mee. ‘S Avonds plofte ik op de bank ik keek ik Modern Family, wat eigenlijk wel een beetje te druk was voor mijn hoofd.

kinder carnaval

Woensdag sliep ik uit, wat ook echt nodig was. Ik begon de dag met een vers croissant uit Parijs. Mijn zusje had het voor mij meegenomen. Waarom zijn ze daar zoveel lekkerder dan hier in Nederland? Misschien maar goed ook 😉 .

croissant parijsWat ik de rest van de dag heb gedaan kan ik me eigenlijk niet meer herinneren. Ik was te moe om het op te slaan en ik heb geen foto’s gemaakt waardoor ik het me wel kan herinneren. Wel weet ik dat ik ’s avonds op visite ging bij Gemma en dat ik daarna film heb gekeken bij Kim. Waar ik weer bleef slapen. De rest van de week sliep ik trouwens bij mijn ouders.

movie nightDonderdagochtend liep ik na het ontbijt naar de sportschool. Daar deed ik een hiit en boks training gevolgd door een yoga les. Aangezien ik de hele week geen tijd had om te trainen ging ik even diehard.

Koffie en kwark met banaanNa de training haalde ik iets lekker voor onderweg naar huis. Ik was mijn drinkfles vergeten en ik kon wel wat voedingstoffen gebruiken na de training.

innocent lifebar snack na sporten

biologische thee

Schattige theetjes bij de biologische supermarkt

kersenbloesem

BemmelIk liep die dag ook behoorlijk wat kilometers, maar dat was helemaal niet erg. De zon scheen en ik zag overal bloemen in bloei. Hier kan je alleen maar van genieten toch?! ’s Avonds aten we tomatensoep en gingen ik met de familie naar de heropening van mijn tante haar kledingzaak El Sueno in Bemmel.

el sueno bemmel kledingzaakVrijdagochtend pakte ik na het ontbijt de bus richting Apeldoorn, waar op visite ging bij een vriendin. Ze had haar ogen de dag ervoor later laseren dus ik kwam haar thuis gezelschap houden.

ontbijt, kwark met muesli en druiven

 reizen from where i stand

thee drinkenOp de terugweg genoot ik van een prachte zonsondergang.

zonsondergang In Arnhem moest ik 15 minuten wachten op de bus. Een goed excuus om een heerlijk kopje koffie te halen bij Mams. Een super leuk koffie tentje, echt een aanrader.

mams koffie arnhem’s Avonds aten we Thaifood, yum!

thai foodZaterdag ging ik eindelijk weer eens achter de computer zitten om te gaan bloggen.

ontbijt bites we loveDe hele week liep ik al met een verhaal in mijn hoofd. Ik zag overal artikelen over hoe je de lekkerste recepten kan maken voor je lief of tips voor perfecte cadeaus. Ineens vroeg ik me af, waarom moet het altijd om een ander gaan? Waarom kan de dag niet een keer draaien om het tevreden zijn met jezelf? Om jezelf eens in het zonnetje te zetten? Dus ze begon ik met mijn blog how to love yourself!

van jezelf houden, hart

fruit bij de boer

Fruit halen bij de boer

Zondag gingen we naar Rotterdam na een heerlijk ontbijt. Mijn tante had mijn lievelingsfruit meegenomen uit Thailand, namelijk Rambutan en het moest echt gegeten worden. Daar speelden we Monopoly en keken we een film.

ontbijt

rambutan

monopolyHet was een leuke week, waarbij ik wel een beetje overal en nergens was. Maar het was wel super leuk om de tijd door te brengen met vrienden. De aankomende weken moet ik het wel echt rustiger aan doen, maar dat gaat vast goed komen.

♥ Hoe heb jij carnaval gevierd?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com