♥ Branddaten bij de Amsterdam Gay Pride Proefparade

Nieuwe smaken en merken leren kennen, daar draait het om tijdens de proefparade van Mr Goodiebag. Samen met Starbucks Nederland, stichting Amsterdam Gay Pride én Mr.’s exclusieve brandpartners proefden we de zomerse food- en lifestyle trends en brachten we een toost uit op de 20e editie van de Amsterdam Gay Pride. De summer Gay Pride editie was weer een genot voor de zintuigen en een lust voor het oog. Ben jij klaar om kennis te maken met innovatie producten?

gay pride amsterdam proefparade

In de Starbucks op het Rembrandt plein werd de summer Gay Pride proefparade editie georganiseerd. Je kreeg de mogelijkheid om met vijf bedrijven te branddaten onder het genot van heerlijke muziek, een fijne atmosfeer en lekkere hapjes en drankjes. Je kan je wel voorstellen dat het helemaal niet voelt als werken maar eerder een gezellige middag met ‘bekenden’.

starbucks aardbeien frappuccino

Amsterdam gay pride  StarbucksStarbucks

We werden ontvangen met een aardbeien frappuccino. Roze met gekleurde spikkels, geheel in het teken van de Gay Pride. En hij was yammmy. Starbucks is niets nieuws, al jaren is het geliefd. Ook door mij. Waar ze de nadruk op legden was dat Starbucks meer te bieden heeft dan alleen de standaard caramel macchiato  (moet eerlijk bekennen dat ik die een paar jaar geleden ook alleen maar bestelde). Het mooie van Starbucks is dat je de perfecte koffie geheel naar jouw smaak kan samenstellen. Van type melk tot aan een verschillende koffieboon. Elk seizoen lichten ze een bijpassende koffieboon uit.

Starbucks koffie sumatra

Starbucks amsterdam Proefparade

Samen met de beste barrista van Europa kregen we een mini koffieproeverij. Zo leerden we dat de smaak van koffie kan veranderen door eten. Koffie van koffiebonen uit Ethiopië smaakt ineens veel zachter na een hap pure chocolade. En zo schijnt koffie met bonen Sumatra lekker te zijn met brie. Klinkt gek, maar dat is wat ze mij wijs hebben gemaakt. Nu kan je mij wel veel wijs maken….De oost timor koffiebonen schijnen heerlijk te zijn uit de Clover. Een manier om koffie te zetten waarbij men gebruik maakt van bepaalde druk en temperatuur.

ice crem ijs

Ice crime, just have an ice day!

IJs zonder suikers, klinkt hemels toch? Het past helemaal in de trend van het bewust eten. Om het ijs wel de zoete smaak te geven hebben ze stevia toegevoegd. We proefden de smaken, mokka, chocolade en vanille. Het was heerlijk! Alsof je gewoon roomijs at. Het had nog steeds de romige volle smaak.

Ice crime ijs zonder suiker

Wist je trouwens dat stevia helpt de bloeddruk en cholesterol te verlagen? Stevia zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van een zware maag of opgeblazen gevoel.

Ice crime ijs zonder suiker

ice crime mokka

Houdt er wel rekening mee dat het niet geheel vetvrij is is. Maar geen suikers is al een hele verbetering! Een potje Ice Crime van 120 ml bevat maar minder dan 100 kcal, dat is 40 % minder calorieën dan normaal ijs. Dus geen suiker, geen schuldgevoel!

proefparade starbucks gay pride

dj raphaella brown

100% travel

Reizen is een van de dingen die ik het liefst doe en dan naar de onontdekte plekken. De plekken waar locals bij elkaar komen, daar waar het echt ademt naar de plaats van bestemming. De reisgidsen van 100% travel brengen je op de niet standaard de plekken, maar naar de buitenwijken van de stad daar waar het eigenlijk gebeurt. Om die reden ben ik ook gek op hun reisgidsen.

100 procent travel gidsen

voordelen 100 procent stedengidsen

Naast bekende hoofdsteden hebben ze nu ook boeken voor verre bestemmingen zoals Bali (please take me back!) en Maleisië. De boeken zijn niet zelf geschreven, maar vertaald uit andere gidsen. Naast kleine zakboekjes, traveljournals en apps voor op de telefoon hebben ze ook iets anders nieuws.  Namelijk doe-travel boeken! In de boeken kan je  persoonlijke reisherinneringen bewaren zoals je bonnetjes, je favorieten hotspots opschrijven en je reisplannen maken. Hoe leuk is dat?!?! Op dit moment verkopen ze de vier topsteden Berlijn, Londen, Parijs & New York.

doe reis boek 100 procent travel Proefparade

Caorunn Gin

Speciale handgemaakte gin uit Ierland. Eerlijk gezegd ben ik geen gin drinker, maar deze gin met tonic ging er goed in. Al was het op de nuchtere maag niet het aller slimst om te doen ;). De glazen waarin de Caorunn gin in werd geschonken waren trouwens prachtig. Helaas kregen we die niet mee naar huis hihi.

caorunn gin Proefparade

Caorunn gin is verkrijgbaar in vijf verschillende smaken, Coul Blush apple, Bog Myrtle (zacht en zoet van smaak), Heather (subtiel, met een beetje honing), Dandelion (kruidig) en Rowan Berry.

caoronn gin spices

caorunn gin

Weerribben Zuivel

Biologisch is wel iets waar ik voor ben! Het is beter voor het milieu, de dieren en voor mezelf. De producten van Weerribben Zuivel komen direct van de boerderij waar koecomfort en diervriendelijk voorop staat. Leuk weetje; de koeien kunnen zichzelf aansluiten op de melkstations, waardoor ze dus zelf kunnen bepalen wanneer ze gemolken willen worden.
Weerriben zuivelBiologische melk had ik nog nooit geproefd, nog steeds niet eigenlijk (eerst het oude pak op drinken). Wat biologische melk inhoudt? De melk komt van koeien die veel in de open lucht zijn geweest, weinig krachtvoer hebben gekregen, geen antibiotica hoeven te slikken, vaak niet onthoornd zijn en gegraasd hebben op weilanden zonder kunstmest en/of chemische bestrijdingsmiddelen. Tevens is het voer wat ze krijgen biologisch en bevat het geen genetisch gemodificeerde bestanddelen. Naast biologische melk verkopen ze ook biologische luxe zuivelproducten, deze zijn onder andere verkrijgbaar bij Eko plaza.

Weerribben zuivel

weerriben zuivel toetjes

Natuurlijk gingen we niet met lege handen naar huis. Mr. Goodiebag zou Mr. Goodiebag niet zijn als we geen fijne gevulde tas kregen. Ik ging naar huis als een heuze melkkoe.

proefparade amsterdam mr goodiebag

goodiebag mr goodiebag proefparade

weerribben zuivel goodiebag proefparade amsterdam

De dag in Amsterdam bij de Proefparade was super leuk! Nieuwe dingen leren kennen is altijd goed! Vooral als het ook nog eens heel erg lekker is, hihi.

Welke producten zijn voor jouw nieuw?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Wat een leuk event is dat geweest zeg. De meeste merken waren toch wel nieuw voor mij.

  2. Wat ziet dat er leuk en lekker uit. Geniet van je goodiebag :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com