♥ Ultiem ontspannen met badthee van Treets Traditions

Tussen alle hectiek van het dagelijks leven door is ontspannen belangrijk. En hoe heerlijk is het dan om je bad vol te laten lopen met warm water en de ontspannen geur te ruiken van rozenblaadjes en hibiscus. Ik testte de badthee van Treets Traditions.

treets traditions badthee ontspannen

Van to do list naar ultiem ontspannen

Balans is de key. Tijdens mijn verblijf in het revalidatiecentrum draaide alle therapieën om energiebalans. Wat kost mij energie en waar krijg ik energie van. Maar ook belangrijk; wat houdt mijn energiebalans even vast, hoe geef ik niks uit qua energie. Met een goede balans heb je een fijne afwisseling tussen inspannen en ontspannen. Maar met een lange to do list is het soms lastig om te ontspannen. Dat samen met de maatschappelijke prestatie druk zorgt vaak voor disbalans. Ik moet mij er zelf vaak aan toe zetten om te ontspannen. Wat is het toch verleidelijk om nog even dat laatste puntje van de to do list af te maken. Stom, want uiteindelijk gaat dit ten koste van de productiviteit. In de reeks Leven met een Hersenletsel ga ik hier in de toekomst verder op in.

ontspannen bad treets traditionsIk heb een paar trucjes om goed te ontspannen en ondertussen heb ik zelfs ook een aantal activiteiten gevonden die ervoor zorgen dat ik bijna geen energie uitgeef. Waaronder een powernap. Het klinkt zo simpel, maar het echt uitvoeren is toch lastiger dan je denkt. Want wie gunt zichzelf nou de tijd om overdag even 20 minuten te gaan slapen? Met de kou vind ik het heerlijk om in bad te gaan. Mijn lichaam en geest komt dan helemaal tot rust, vooral met de badthee van Treets Traditions.

Treets Traditions

Voor mij een geheel onbekend merk, maar tijdens de persdag van Talk About PR in mei liep ik er tegen aan. Ik was opslag verliefd en niet alleen op de verpakking (ziet het er niet stijlvol en vrolijk uit?) ! Een product met een verhaal scoort bij mij altijd meer punten dan gewoon een product. Het verhaal wat bij Treets Traditions hoort is een heel fijn verhaal. De Nederlandse vrouwen die achter Treets Traditions zitten hebben echt over het product nagedacht. Ze zochten naar een natuurlijke lichaamsverzorging. Lichaamsverzorging zonder allemaal toevoegingen. Ze ontwikkelde vijf productlijnen met natuurlijke verzorgingsproducten die stuk voor stuk gebaseerd zijn op bewezen kennis uit het verleden, maar aangepast aan de wensen van nu. Dus zonder toevoegingen en schadelijke stoffen.

treets tradition body butterZe gingen op herontdekking van traditionele lichaamsverzorging in de Amazone, Azië, Scandinavië, Afrika en de Alpen. In elk werelddeel is de behoefte voor lichaamsverzorging anders, zo is er in Scandinavië meer aandacht aan het ontgiften van de huid en in Afrika is er meer behoefte aan bescherming tegen uitdroging. Maar hier in Nederland heeft ook niet elke lichaam dezelfde behoefte. De vijf lijnen met ieder een eigen werking, geur, natuurlijke ingredienten, herkomst en verhaal spelen hier mooi op in. Uiteraard zijn alle productlijnen vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals etherische olie, afkomstig uit verschillende delen in de wereld.

Badthee van Treets Traditions

De badthee komt uit de Relaxing Chakra’s lijn van Treets Tradions. Een lijn gebaseerd op de eeuwenoude tradities uit Azië. Dit op het gebied van ontspanning door massages en baden. De lijn bevat extracten van oliën van bloemen en planten zoals rozen, kokosolie en rijstolie. Twee producten uit de lijn vielen mij extra op, de massagekaars (die heerlijk rook en heel fijn aanvoelde op de huid) en de badthee.

treets traditions Relaxing Chakra's

ingredienten badthee treets traditionalDe badthee zorgt voor een ontspannend en heerlijk geurend bad. De vormgeving, een groot theezakje, maakt de beleving extra bijzonder. Na een bad met de badthee voel ik mij compleet zen en herladen. Daarnaast voelt mijn huid niet uitgedroogd aan maar juist zacht. De rijstzemelolie, rozenblaadjes en hibiscus voeden en hydrateren de huid tijdens het bad en zorgen voor een soepele huid. Zelfs met een warm bad en een extreem gevoelige huid zoals ik heb.

badthee ontspannen treets traditionsIn de verpakking zitten drie theezakjes van 60g kruiden die je bad tot een ultiem ontspanmoment omtoveren (€5,99). De theezakjes werken het beste als je eerst het bad vol laat lopen met heet water met het theezakje. Daarna voeg je pas koud water toe om tot het gewenste temperatuur te komen. De producten zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Treets Traditions , alle filialen van Etos en bij de zelfstandige drogist. Naast de badthee zijn de cadeauverpakkingen leuk om cadeau te doen. Het is ook perfect om op je sinterklaas- en/of kerstverlanglijstje te zetten!

Hoe zorg jij voor balans in je leven? Wat is jouw ultieme manier om te ontspannen?  Ken jij Treets Traditions al?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Kelly schreef:

    Wat onwijs leuk dit, ik ben heel nieuwsgierig geworden! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com