♥ BA en blogveranderingen

Vandaag is de dag. De dag waarop we definitief horen of we mee kunnen vliegen naar Buenos Aires. Maar vandaag is ook de dag waarop ik meer vertel over mijn blog. Welke blogveranderingen er hebben plaats gevonden en welke er plaats gaan vinden.

serre inrichten woontrends 2019 rotanstoel lezen rustenZoals je hebt kunnen volgen op de blog en via Instagram. De laatste periode was voor mij vrij zwaar. Alle veranderingen waren heftig in combinatie met mijn hersenletsel. Er was totaal geen regelmaat en ik leefde niet in een rustige omgeving. Sinds ik weer opmezelf woon begint alles rustiger te worden. Ik probeer meer ritme te creëren en er zijn veel minder prikkels. Ook pas ik de munt theorie toe. Daarmee kan ik veel beter inschatten wat ik op dag aan kan. Ik voel mij daardoor veel beter in mijn vel. Ik ben er nog niet, maar er worden stappen gemaakt en daar gaat het om.

Blogveranderingen

Eén van de stappen die ik heb genomen is dat er tegenwoordig op maandag en woensdag een blog online komt. In plaats van de woensdag en vrijdag. Gevoelsmatig heb ik hierdoor een dag extra om te bloggen. Dit geeft mij meer ruimte en dat is fijn. Wanneer ik nog meer rust en regelmaat heb gevonden wil ik weer overstappen naar drie keer per week bloggen. Maar dat zal nog even duren. Alles met babystapjes.

bloggen plannen tijd voor veranderingDaarnaast wil ik meer bloggen over hoe het is om te leven met een hersenletsel. Tegen welke problemen je aanloopt, met of zonder hersenletsel. Ik wil serieuzere onderwerpen aansnijden, maar ook bloggen over kleine dingen die het leven mooier maken. Over groene en verantwoorde producten, maar ook over genietmomenten. Over ontdekkingen en over dingen die op mijn pad komen.

selfie rusten sofa company lachen gelukkig zijn blogveranderingen

Blij met mijn nieuwe kussen van Sofa Company.

BA

Maar wat vandaag echt spannend maakt is dat mijn vriend en ik vanavond horen of we mee kunnen vliegen naar Buenos Aires. We gaan ipben-en dus je weet het nooit zeker of je mee kan totdat je in het vliegtuig zit. Dus tot de gate sluit kan het nog spannend zijn. Ook of we beide mee kunnen vliegen. Als we met mijn zusje mee kunnen vliegen dan blijven we er een week in het prachtige Argentinië. Eindelijk vlieg ik naar Zuid Amerika. De eerste keer die kant op. Alle tips zijn meer dan welkom. Je kan de spannende minuten voor vertrek van de vlucht volgen op mijn Instagram. Net zoals de reis.

Duim je mee, dat we mee mogen vliegen naar BA? En wat vind jij eigenlijk van de blogveranderingen? En wat vind jij fijnere dagen om een blog te lezen, de maandag of een vrijdag?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com