♥ Almere shopstad shoplog

Almere als shopstad, nee het is geen grap! Het is echt een shopwalhalla! Met de 404 winkels kan je de hele dag non stop shoppen. Tijdens de Get To Know Almere Spring Bloggers Event waren we er niet de hele dag en toch ging ik met drie overvolle tassen naar huis. Wat ik allemaal mee naar huis nam zie je in de shoplog!

Almere shopstad shoplogDe drie overvolle tassen zijn eigenlijk goodiebags. We kregen een mooie grote roze tas van Almere Centrum, een onwijs goed gevulde tas van Douglas en tot slot een heel mooi cadeau van Silk.  In de shoplog unbox ik de goodiebags en laat ik de aankopen zien van Mango, vergeet de film niet op HD kwaliteit te zetten!

Meer over het geslaagde event kan je terug lezen in het verslag over de tour door Almere. Daar vind je de link naar de kleuranalyse van Douglas, maar ook naar de verschillende merken mooie die we zagen. Voor de geen zin you tube-ers heb ik foto’s gemaakt van de highlights goodies, dus niet van alles wat er in zat. Voor de kleine, maar ook fijne, dingen moet je toch echt het filmpje kijken.

Almere shoplog winkelstad

silk-knuckle-ring-Almere-shoplogDe knuckle ring van Silk is echt prachtig! Hij zit ook erg lekker om je vinger heen, dat is niet altijd zo met goedkope varianten. Daarnaast verkleuren de knuckle ringen van Primark altijd enorm. De sterling zilveren ring van Silk doet dat natuurlijk niet, fijn!

Origins-serum-douglas-almere

pure-chocolade-ijspressi-almere

Benefit-roller-mascara-opi-nagellak-almereDe Roller Lash mascara van Benefit lijkt me erg fijn, hier ben ik erg benieuwd naar. Heb jij er al ervaring mee?

Body-shop-satsuma-almere

Villa Chocola almereIk vind de naam zo leuk, Villa chocola. Lekker tegendraads, chocola in plaats van chocolade.

Cartier-dolce-douglas-almereVan Douglas Almere kregen we onder andere de bovenstaande producten, wat een verwennerij!

Dolce-Gabanna-Douglas-Almere

Catier-la-pathe-Douglas-AlmereBij de eerste flagshipstore van Mango in Almere mochten we ieder voor 40 euro shoppen. Ik kocht een paar destroyed jeans en een shirt met de super leuke have fun tekst!

mango-almere-kleding

Mango-almere-outfit-fotoVan alle items kan ik zo blij worden! De tekst op het shirt van de Mango vind ik echt heel mooi en zo waar. Het leven is ook echt te kort om je druk te maken om onzinnige dingen. Dus maak plezier, leef en geniet!

♥ Waar krijg jij veel fun van?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

11 reacties

 1. Marieken schreef:

  Wat een leuke spulletjes, vind de door jou uitgezochte outfit ook top! En die chocolaatjes zien er erg verleidelijk uit 🙂

 2. Sarah schreef:

  Ooh wat ben je verwend met deze leuke goodiebags! Zitten echt leuke items tussen. De outfit die je bij Mango hebt uitgezocht vind ik ook heel leuk! Almere vind ik trouwens ook echt een leuke stad! Ik kom er af en toe omdat voor mij daar de dichtstbijzijnde Primark zit. Ik had eerst geen idee dat de stad verder ook zo leuk was haha!

 3. Mariëlle schreef:

  Hele leuke shoplog en goodies!, ik wil je broek hebben NU!!!

 4. Dana schreef:

  wauw! Die goodiebag joh, zelf kom ik alleen in Almere voor de Primark 🙂

 5. Lekker lang filmpje, maar wel heel geslaagd! We zijn echt enorm verwend! De broek en het shirtje van de Mango vind ik onwijs leuk!

 6. Nathalie schreef:

  Nou moe, je was in mijn stad meis! Wat leuk om te zien door jouw ogen. En de volgende keer samen een koffie doen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com