♥ 5 makkelijke wanddecoratie ideeën voor in huis

Kale muren zijn saai. Een kleurtje aan de muur of een mooi herinnering aan de muur maken je huis een stuk persoonlijker en gezelliger. Het creëert warmte, een thuis gevoel. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb helemaal geen zin om alle meubels aan de kant te schuiven om de muur een fijn kleurtje te geven. Daarom ging ik op zoek naar makkelijke wanddecoratie ideeën voor in huis.

slaapkamer accessoires kleine kamerMijn muren zijn wit. Het is clean en rustig aan het hoofd. Maar tegelijkertijd is het ook een beetje saai en het mist warmte. Strak en clean kan prima in huis, maar ik leef liever in huis waarin warmte heerst. Waar je je thuis, knus en op je gemak voelt. Een plek waar geleefd mag worden en waar ik niet bang hoef te zijn dat ik knoei of iets verkeerd staat.

Met prullaria kan je je huis aankleden, maar om het enigszins rustig en zen te houden is het makkelijker om de muren te decoreren. Je huis kan je heel makkelijk eigen maken met de vijf wanddecoratie ideeën.

Wanddecoratie ideeën voor in huis

Simpel, warm en gezellig dat moet decoratie in huis zijn. Het moet je huis niet overnemen, maar aankleden. Het moet de ruimte mooier en persoonlijk maken. En dat kan met de volgende wanddecoratie.

Posters & memoborden

Lijstjes aan de muur met mooie tekeningen en teksten maken je huis persoonlijk zonder heel erg persoonlijk te zijn. Je laat een stukje van jezelf zien met een leuke quote, maar het is niet een deel van jezelf. Zoals bij een foto. Dit kan in een ruimte waarin je veel mensen ontvangt best fijn zijn. Daarnaast kleed het je kamer mooi. Het voordeel is ook dat je een poster heel makkelijk kan wisselen. Of als je genoeg hebt van je quote dan zet je er in een handomdraai een nieuwe op.

slaapkamer letterbord typmachine beter slapen tips wanddecoratie

nieuwe keuken inrichting posters.nlFoto op hout

Het kan zijn dat je het juist fijn vindt om je huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Je kan je kamer helemaal jouw maken met een persoonlijke foto op hout. Kies een mooi moment van je vakantie, of een bijzonder moment en laat het op hout drukken voor een natuurlijke uitstraling.

interieur-webprint-foto-op-hout Instagram foto’s

Een andere manier om nog meer persoonlijkheid terug te laten komen in wanddecoratie is door je Instagram foto’s af te laten drukken. Want laten we eerlijk zijn, jij post toch ook alleen maar je meest fantastische foto op Instagram? Naast een Insta waardige foto mooi is om naar te kijken, is het ook een fijne herinnering. En wie wil nou niet lekker wegdromen bij geweldige strandvakantie foto’s als je thuis zit? Hoe je de Instagram fotos’s als wanddecoratie kan gebruiken? Op mijn Pinterest heb ik een paar leuke ideeën voor je!

 

Het voordeel van de kleine foto’s is ook nog eens dat je ze makkelijk kan wisselen.

Verzameling & herinnering

Wat spaarde jij vroeger? Of nu? Wist je dat je dat ook heel leuk kan tentoonstellen aan de muur? Maar niet alleen een verzameling camera’s staat leuk als wanddecoratie. Je kan ook een herinnering aan de muur hangen. Zo droeg ik mijn hoed tijdens een ontspannen vakantie aan de Cote D’Azur. Elke keer als ik naar de hoed kijk waan ik mij weer even terug naar het fijne zandstrand van St. Maxime.

pallet bank vintage decoratie

 

Washi tape & muurstickers

Washi tape of speciale muurstickers zijn een makkelijke manieren van wanddercoratie. Je kiest een leuke muursticker en je plakt het. Zelf washi tapen kost iets meer moeite, maar je kan er onwijs veel mooie dingen mee maken. Je kan het zelfs als rode draad voor je hele huis terug laten komen.

 

De makkelijke wanddecoratie ideeën zijn vooral ideaal als je tijdelijk ergens woont of als je snel uitgekeken raakt op iets. Je kan de vijf wanddecoratie namelijk heel makkelijk aanpassen. Zonder alle meubels te hoeven verschuiven of muren te schilderen. In een handomdraai kan je het zo aanpassen aan je mood. Super handig. Als je er maar een omgeving van maakt waar je thuis voelt. Je huis moet namelijk wel als thuis aanvoelen, ongeacht de trends.

Hoe maak jij je huis persoonlijk? En welke wanddecoratie heeft jouw voorkeur?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com