♥ 5 backpack dingen die ik mis (+ backpack tips gezocht)

De winter is in aantocht en mijn laatste reis was afgelopen zomer. De reiziger in mij begint een beetje onrustig te worden. Ookal heb ik niet stil gezeten de laatste tijd, toch mis ik het echte reizen. Het ontdekken van nieuwe plekken, de backpack en natuurlijk het mooie weer. Welke backpacken dingen ik mis? Ik zette het op een rijtje!
Deuter backpack voor vrouwen Fututra vario SL

Backpack dingen die ik mis

Het is alweer dik een jaar geleden dat ik mijn laatste backpack reis maakte. De reis door Indonesië was een prachtige ervaring. Samen met de reis door Thailand zijn het tot nu toe de enige backpack reizen die ik gemaakt heb. Maar het is al genoeg om backpack dingen te missen.

♥ Het geluid van de gekko

Wellicht is dit niet een van de typisch backpack dingen waar je gelijk aan denkt. Je kan het zelfs irritant vinden en er zullen vast mensen zijn die er niet door kunnen slapen. Maar het typische geluid van de gekko mis ik. Ik word er gewoon vrolijk van. Elke keer, en dat is vaak als je in Azië bent, als ik het hoor verschijnt er een mega lach op mijn gezicht. Het klinkt zo gezellig. Ben je benieuwd hoe het klinkt? Luister dan zeker even naar het you tube filmpje!

♥ Mijn backpack

Met mijn speciaal voor vrouwen Deuter backpack reisde ik vorig jaar af naar Indonesië. Een vele fijnere backpack dan de backpack die ik ervoor gebruikte. En ook al vervloek je dat ding af en toe tijdens een reis, het is wel één van de backpack dingen die ik nu mis. Ik heb gewoon zin om het in te pakken en te gaan. Je backpack slim inpakken zorgt overigens voor minder frustraties tijdens de reis.

backpack dingen die ik mis

♥ Vers fruit en lekker eten

Als foodie mis ik natuurlijk het lekkere eten. De verse fruit shakes (op idyllische plekken) en de heerlijk Aziatische keuken. Het smaakt nergens zo goed als in eigen land, en bij voorkeur van kraampjes op straat (en ja dat kan prima; zorg dat ze je eten goed verwarmen en kies bij voorkeur voor een kraam waar veel mensen staan). I love it!

Avonturen en nieuwe mensen leren kennen

Natuurlijk is elke dag een nieuw avontuur, alleen de avonturen die je tijdens het backpacken meemaakt zijn net van een iets andere aard. Ik bedoel, in Spanje ga je geen Olifanten wassen of Orang oetans knuffelen. En dan de verhalen van de mensen die er wonen, ik kan er uren naar luisteren.

♥ Het vrije gevoel

Ik denk dat dit op nummer één staat wanneer ik een rangorde zou maken van backpack dingen die ik mis. Het vrije gevoel van backpacken. Het maakt niet uit wat je gaat doen, wat je over een kwartier gaat doen of morgen. Het maakt zelfs niet uit als je niks gaat doen. Niemand verwacht iets van je, het enige wat je hoeft te doen is genieten zonder tijdschema. Is het ergens leuk, blijf je een dag je langer. Zie je iets leuks onderweg ga je gewoon daar naartoe. Alles kan en niks moet!

Ryan-Air-Spanje- vliegen-DiaryNa al die backpack dingen die ik mis te hebben opgenoemd, mis ik het gewoon nog meer. Het wordt tijd om mijn backpack er weer bij te pakken. In principe wil ik om het jaar een verre reis maken, dus volgend jaar ga ik weer een maand weg. Waarschijnlijk in april en waar de backpack reis naartoe gaat is nog even een vraag (alle tips zijn meer dan welkom). Maar er zijn in ieder geval weer plannen 🙂 . Eerst ga ik in januari nog naar Helsinki en in februari naar Oostenrijk om te skiën. 2017 gaat een goed reisjaar te worden!

♥ Wat mis jij als denkt aan vakantie? En heb jij backpack land aanraders? Welke reizen heb jij op de planning staan?
Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com