♥ 3 x Fijne outfit voor de feestdagen

Kerstverlichting versiert de straten en de eerste echte koude dagen hebben we gehad. December is echt begonnen en de feestdagen komen er aan. Iets waar ik me enorm op verheug! De gezelligheid, maar ook het uitzoeken van de juiste outfit voor de feestdagen.

drie keer fijne outfits voor de feestdagen

Tijdens Kerst en Oud en nieuw vind ik het altijd leuk om helemaal uit te pakken. De juiste outfit voor de feestdagen zorgt ervoor dat je helemaal straalt, en wie verdient dat nou niet. Ik stelde drie keer een fijne outfit voor de feestdagen samen zodat je wat inspiratie op kan doen!

kerst outfit inspiratie a lijn rok jurk

Outfit voor de feestdagen

Mijn love op het moment is toch wel de tule rok. Als het een keer de tijd is om je innerprinses in je naar boven te halen dan is het wel tijdens de feestdagen! Combineer het met hakken en een mooie blouse of top met de kerstdagen en een stoer statement shirt met een statement ketting voor een stoerdere look met oud en nieuw! Met een mooie a lijn/ plissé/geplooide rok is je outfit ook zeker party proof.

Tijdens de feestdagen ben je altijd perfect gekleed met de Little Black Dress, een item die elke vrouw in haar kast moet hebben hangen. Met de LBD ben je namelijk altijd goed gekleed, of het nu op een casual gelegenheid is of een chique feest. Het maakt het dus de geschikte outfit voor de feestdag, netjes tijdens het diner en faboulus in de club. Maar ook de dagen erna.

 kerstoutfit little black dress

Van boven naar beneden, links naar rechts: Bron | Bron | Bron | Bron | Bron | Bron

En glitters en pailletten. Voor mij in het dagelijks leven een beetje te veel, maar glitters met Kerst en Oud en nieuw mag en kan. Het is de feestelijkste outfit voor de feestdagen. Maar dit jaar mag je ook los gaan met velvet en metallic, stoffen met structuur geven je look een extra dimensie.

metallic jurk Pull & Bear

jurk metallic Pull & Bear kerstoutfit

Beide jurken zijn van de Pull & Bear

kerst outfit glitters

V.l.n.r. : Bron | Bron | Bron | Bron

Mijn outfit voor de feestdagen

Zelf heb ik nog niet de perfecte outfit voor de feestdagen gevonden. Op kerstavond, vier ik met mijn familie met cadeau’s onder de kerstboom (vind ik altijd zo gezellig), maar goed, op kerstavond ga ik altijd voor de ugly kersttrui look. Ik houd er van. De andere twee dagen ga ik voor een nettere outfit. Omdat het dan eindelijk kan. Als ik voor mijn kast sta (waar ik te weinig plaats heb voor alle kleding) zie ik alleen maar ik heb niks om aan te trekken (herkenbaar?), dus vanmiddag ga ik even kijken in de stad. Help je mij mee met de perfecte outfit voor de feestdagen uit te zoeken? Dat kan via mijn Instagram; @alllovelythings.

♥ Wat is jouw perfecte outfit voor de feestdagen? Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Manon schreef:

    Ik vind die eerste jurk die je aan hebt wel gaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com