♥ 2 x winactie met de Tropilex hangmat

Wie jarig is trakteert! En dat ga ik vandaag ook doen, namelijk met een Tropilex hangmat. Hoe je kans maakt op een hangmat of hangstoel? Lees snel verder!

winactie tropilex hangmat hangstoel all lovely things

Tropilex Hangmat

Afgelopen dinsdag werd ik een jaartje ouder, 31 om precies te zijn. De tijd vliegt voorbij. Een voordeel van in het voorjaar jarig zijn is dat de zon al heerlijk kan schijnen en dat deed het ook op mijn verjaardag. Een perfect moment om mijn nieuwe Tropilex hangmat uit te proberen.  Ik heb de hangmatset Beach ontvangen. Aangezien ik in mijn kamertje zonder tuin niet echt de mogelijkheid heb om het op te hangen is een hangmatstandaard een uitkomst.

 tropilex hangmatDe hangmatset Beach wordt netjes in een doos verpakt geleverd. In de doos zitten een aantal buizen waarmee je de standaard kan maken. Dit gaat heel gemakkelijk en je hebt er geen gereedschap voor nodig. Het is kwestie van buizen in elkaar klikken. Dit deed ik overigens bij mijn ouders in de tuin, wel zo gemakkelijk de eerste keer.

hangmat beach set hangmatgigant tropilex inelkaar zettenNa het in elkaar klikken van de buizen (heb je echt in een paar minuten gedaan) doe je de s haken in de gaten in de uiterste kanten. Doe dit wel op de goede manier (zie foto), anders is er de kans dat de hangmat eraf glijdt terwijl je net lekker ligt te chillen. En geloof me dat wil je niet (nee, ik spreek niet uit ervaring).

Daarna is het alleen nog maar een kwestie van de hangmat bevestigen. Dit doe je door haken aan de standaard door de lussen van de hangmat te halen.

hangmat tropilex inelkaar zetten

hangmat tropilex winactieDe ketting op foto hier boven heb ik uiteindelijk strakker gezet zodat de hangmat iets hoger hangt.

hangmat tropilex winactie beachset

hangmat tropilex review winactie all lovely thingsDe hangmat is perfect om relaxt in te liggen met je favoriete Netflix serie, maar ik heb er ook heerlijk zittend in gewerkt. Met de zon in het gezicht, een wiegende hangmat en de ogen dicht waande ik me weer even in Indonesië. In Bukit Lawang heb ik ook zoveel in de hangmat gelegen, genietend van het prachtige uitzicht en om mijn reisdagboek bij te schrijven. Een hangmat geeft mij op een of andere manier een vrij gevoel!

chillen in een tropilex hangmatWinactie Tropilex hangmat en hangstoel

Nu komt het leukste deel, ik mag namelijk niet één maar twee cadeaus weggeven van de Hangmat Gigant. Wat je kan winnen is de super mooie hangmat Tortuga. Stiekem ben ik al een beetje jaloers op de winnaar van de mooie boho-achtige hangmat!

hangmat tortuga

De Tortuga hangmat van Tropilex in de kleur natura is voorzien van vrolijke franjes voor een echt boho touch. Deze hangmat is breed genoeg om er met twee personen in te liggen, hij is namelijk 240×160 centimeter en heeft een maximale belastbaarheid van 160 kg. Zo kan je ook samen wegdromen. De hangmat is gemaakt van 65% speciaal bewerkt polyester en 35% katoen. Door polyester toe te voegen aan het katoen is de hangmat echter veel minder schadelijk voor het milieu. Katoen moet namelijk met pesticiden worden bespoten. De hangmat wordt geleverd inclusief bijpassend tasje om de hangmat in op te bergen.
tropical_lounge_natura_hacc115

Maar daarnaast kan je ook een hangstoel winnen. De hangstoel Tropical Lounge Natura is de perfecte hangstoel om in te uitrusten. Lekker met een boek en een kopje thee. De afneembare voetsteun zorgt ervoor dat je lekker languit kunt zitten in de hangstoel. De hangstoel is gemaakt van 100% katoen, is 160×130 centimeter en heeft een maximaal belastbaarheid van 120 kg.

hangmat fun all lovely things

Hangmat fun 😉

Hoe maak je kans op een hangmat of hangstoel?

Het is heel simpel:

♥ Like All Lovely Things op Facebook

♥ Like de winactie (delen=lief) op Facebook

♥ Laat in de comments weten wat je wil winnen, de hangmat of de hangstoel?

That’s it! Natuurlijk vind ik het ook super tof als je All Lovely Things ook volgt via Bloglovin, Instagram, Twitter en Google +. Maar om iedereen een kans te geven zijn het geen voorwaarden voor de winactie.

Maandag 9 mei rond 15 uur kies ik met behulp van random.org twee winnaars uit. Tot dan heb je de tijd om mee te doen! Wanneer je hebt gewonnen krijg je een e-mail, het is daarom belangrijk dat je een geldig e-mailadres invult wanneer je een comment achter laat. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Doe jij mee met de winactie? En waar gaat jouw voorkeur naar uit? De hangmat of de hangstoel?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

19 reacties

 1. Wat een leuke winactie!!! Ik doe heel graag mee! Ik zou het allerliefste lekker hangen in de tuin in de hangmat! Lijkt mij heerlijk!!

 2. Nynke B schreef:

  Wat leuk zeg, ik ga voor de hangstoel. Heb de actie nog niet kunnen liken op FB, zag het nog niet staan.

 3. Sara schreef:

  Ik zou heel graag de hangmat winnen als verassing voor mijn vriend. Hij heeft ooit gezegd: als jij een poes krijgt wil ik een hangmat. Anderhalve week geleden hebben we de liefste poes ever uit het asiel gehaald, dus nu is mijn vriend aan de beurt. Ik zou zijn gezicht wel eens willen zien als ik met zo’n hangmat aankom.

 4. Bianca schreef:

  Heerlijk genieten in een hangmat!!

 5. Anita H. schreef:

  Ik ga voor de prachtige hangstoel. En gefeliciteerd!!

 6. JW Frijters schreef:

  Mooie actie hoor! Meteen geliked en gedeeld op Facebook natuurlijk. 🙂 Ik zou kiezen voor de hangmat.

 7. Tamara TS schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd! Een superleuke actie, ik doe graag mee! Ik volg overal, maar op FB heb ik geliked en gedeeld. (Tamara Mara Großmaul)

 8. Marcella schreef:

  Ik heb zojuist gehoord dat ik een hangmat heb gewonnen bij Sandra. Ik doe dus niet meer mee, dat zou niet eerlijk zijn 😉 Ik krijg er eentje die wel lijkt op die van jou, alleen dan zonder zo’n handige standaard.

 9. Tamara Stoc schreef:

  Heerlijk, ik ga voor de hangmat! Relaxed moederdagcadeau 🙂

 10. Anita te Gussinklo schreef:

  Wat een heerlijke actie, ik zie mezelf wel in een hangstoel..
  Ik volg je via Bloglovin,Google+ ,Facebook & Twitter

 11. Eva Narcisz schreef:

  Ik maak heel graag kans op de hangmat . Heerlijk in de zomer lekker chillen , cocktail drinken en genieten van de zon . Je krijgt het gevoel alsof je op vakantie bent in je eigen tuin. Wat wil je nog meer ?! Ik heb deze actie op FB geliked en gedeeld. Ik begin alvast met duimen 🙂

 12. Marieken schreef:

  Wat een leuke giveaway, ik doe graag mee! En ik ga dan voor de stoel 🙂

 13. Karola van Tuil schreef:

  Wat een Super actie,ik zie hem nog net op tijd:)
  Ik zou heel graag kans maken op de supermooie hangmat.

 14. Karola van Tuil schreef:

  O,o mijn auto correctie heeft van hangstoel een ha gmat gemaakt.Ik zou heel graag kans maken op de hangstoel.

 15. karola van tuil schreef:

  ik heb gisteren gereageerd maar zie helaas mijn reactie nergens terug.Ik hoop dat ik toch nog mee kan doen om mee te loten voor de prachtige hangstoel

 16. Anouck Plume schreef:

  Suuuuuperleuke winactie! Ik ben helemal fan van hangmatten, ik krijg er altijd zo’n tropisch gevoel van! Over een kleine maand ga ik verhuizen en krijg ik eindelijk een tuintje! Ik heb stiekem al op Pinterest zitten wegdromen met mooie hangmat/tuin/balkon plaatjes. Eentje winnen zou dus helemaal fantastisch zijn, dus dit kansje ga ik wagen 😉 De hangmat vind ik het allermooist! (Ik moet wel zeggen dat ik zo’n voetensteuntje voor een hangstoel nog nooit eerder gezien heb en wel errug tof vind, slim bedacht!) Fingers crossed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com