♥ 10 vragen in de Summer tag over de perfecte zomer

Zon, zee, warme temperaturen en cocktails op het strand. Het perfecte zomerplaatje als je het mij vraagt. Ik beantwoord 10 zomerse vragen in de Summer tag.

summer tag filipijnen strand siquijor palmbomenOp de blog van Manon Antonia zag ik de Summer tag voorbij komen. Aangezien de zomer mijn seizoen is vond ik het leuk om in te vullen. Nu houd ik toch wel van lijstjes (jij ook?) en ik vind het ook altijd leuk om bij andere te lezen. Alsof je iemand hierdoor beter leert kennen.

Summer Tag

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Lastig kiezen. Ik ben echt gek op ijs! Schepijs vind ik echt heel erg lekker. Vooral pure chocolade, maar met warm weer vind ik limocello of mango ijs ook erg lekker. Wanneer het echt hittegolf warm is dan ga voor een raketje.

limoen ijs scandinavisch dorp groningen paterswoldsemeer

♥ Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
Ik ben echt een jurken/rokken mens. Maar het aller aller liefst loop ik de hele dag rond in mijn bikini. Thuis loop ik als het warm en zonnig is ook zo rond, moet ik de deur uit dan trek ik er snel mijn jurk overheen.

Hm look zomer fashion

Een paar zomerlooks

♥ Wat is je favoriete zomerse drankje?
Ik drink het liefst water. Het hele jaar door eigenlijk. In de zomer vind ik het lekker om er citroen en munt in mijn water te doen. Zo smaakt het extra fris en het is onwijs dorstlessend.

♥ Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
Ik ben wel een beetje een waterrat (wat klinkt dat zo ongezellig zeg), maar ik vind het heerlijk om in of rondom het water te zijn. Op vakantie kan ik echt uren snorkelen, ben gek op duiken en zwemmen. Met het warme weer vind ik het sowieso fijn om buiten te zijn (lekker wandelen, een terrasje pakken). Als ik aan de blog werk doe ik dit ook het liefst buiten. Ik vind het echt zonde om binnen te zitten als het mooi weer is.

zwemmen zwembad HM bikini

♥ Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Ooit heb ik hier een blog over geschreven. Mijn zomer make-up look is loop der jaren nog meer verminderd. Op vakantie heb ik geen make-up op, alleen maar onhandig. Thuis breng ik wel mascara aan op mijn wimpers en werk ik mijn wenkbrauwen bij als ik er zin in heb.

♥ Wat is je favoriete zomerse liedje?
Ik heb niet echt een favoriet, als er maar een lekker vrolijke beat in zit. Ik vind Subeme La radio van Enrique Iglesias of Chantaje van Shakira heerlijke nummers

♥ Welk zomers gerecht eet je het liefst?
BBQ! No more words needed, right? Een salade vind ik met het warme weer ook erg lekker.

garnalen- mangosalade

Garnalen- mangosalade, yum!

♥ Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
Iets waar ik al lang niet meer aan toe kom. Of eigenlijk geen tijd meer vrij voor maak… DIYen. DIY-en doe erg graag. De laatste keer dat ik een echte zomerse DIY online had gezet is al meer dan twee jaar geleden denk ik. Ik maakte een leuke watermeloen strandtas, een set watermeloen onderzetters en top met ananasjes.

DIY Watermeloen tas Watermelon bag

♥ Wat voor geur draag je `s zomers?
In de zomer vind ik een lichte parfum het lekkerst. Love van Adolfo Dominguez is samen met met L’eau van Narcisco Rodriguez mijn favoriet voor de zomer

♥ Welke plannen heb je voor de zomer?

Ik ben dit jaar al drie keer op vakantie geweest (2x op skivakantie en 1 keer backpacken in de Filipijnen), maar ik heb nog steeds plannen voor aankomende zomer. Natuurlijk ga ik naar de zomerfeesten in Nijmegen. Ook wel bekend als de vierdaagse. Alleen ik ga voor de feesten. Veel leuker 😉 . Na de vierdaagse ga ik misschien nog een paar dagen in Nederland iets doen. Het ligt een beetje aan het weer. En ik sluit de zomer af met twee weken Spanje. We hebben twee huizen gehuurd en deel van de familie gaat er naartoe. Super gezellig!

filipijnen strand bikini nacpan beach el nidoIk ben al weer door de 10 vragen van de summer tag. Door de het invullen van de Summer tag heb ik nu helemaal zin in de zomer. Gelukkig word het de komende dagen weer zonniger en warmer. Extra genieten!

♥ Wat zijn jouw plannen voor de zomer? Wat vind je van de Summer Tag? Mis je nog zomerse vragen? Stel ze gerust!

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Sylvia schreef:

    Wat een heerlijke tag! Ik ga hem ook invullen! Zwemmen of bij het water zijn zwembad/zee is bij bij mij ook een favoriet. Waterijsjes als het heet is maar ik heb liever een perenijsje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com