♥10 Dingen die mij gelukkig maken

Door mijn hersenletsel kan ik veel dingen niet meer doen zoals ik het vroeger zou doen. Heel veel mensen reageren ook geschokt als ik over mijn handicap (ja, ik ben officieel gehandicapt) vertel. ‘Oh, wat erg’ of  ‘Jeetje, wat heftig’. Nee, leuk is zeker niet en ik had het zelf ook liever anders gezien, maar mijn leven is na het ongeluk niet gestopt. Ja, het is anders, maar daarom niet minder. Het is grotendeels zelfs leuk. Daarom ook een lijstje met de 10 belangrijkste dingen die mijn leven leuk maken.

 1. Vriend/ familie/ vrienden. Met stip op één mijn vriend/ familie/ vrienden. De gezelligheid, liefde en steun van iedereen maakt mijn leven nog leuker. Ik hou er van om dingen te kunnen delen en dat kan niet beter dan met zulke leuke en lieve mensen om me heen.
 2. Reizen. Het ontdekken van nieuwe plekken en culturen maakt mij enorm blij. Er is niks leukers dan rondlopen in een onbekende stad met je gids in de handen opzoek naar iets speciaals. Of lekker op het strand liggen in de warme zon met je voetjes in het zand. Mmm, wanneer mag ik weer?

  Samen met mijn vriend genieten van het prachtige uitzicht op Koh Phi Phi, Thailand

  Samen met mijn vriend genieten van het prachtige uitzicht op Koh Phi Phi, Thailand

 3. DIY-en. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Schilderen, tekenen, sieraden maken, dingen pimpen en zelfs haken en breien vind ik leuk. Mijn pinterest staat nog vol met DIY (staat voor Do It Yourself) die ik graag nog wil doen.
 4. Beauty en make up. Als ik een parfumerie in loop zwijmel ik weg bij het Dior display. God, wat is het prachtig hoe alles mooi op kleur gesorteerd is (nee, ik ben helemaal niet dwangmatig ; ) ). Het liefst neem ik dan alles mee, maar je maakt me net zo blij met een lipstick van Catrice.
 5. Fashion. Oké, ik ben geen mega hippe fashionista, maar ik ben wel erg gek op kleding en de kleding trends. Ik trek ze zeker niet allemaal aan, ik heb toch echt mijn eigen stijl, maar ik volg ze wel. En shoppen, tja, had ik maar meer geld.
 6. Eten. Eigenlijk zou ik het moeten hebben over koken, maar eten vind ik nou eenmaal leuker. Chocolade, taartjes, sushi, tapas, koekjes, nootjes, ik vind helaas alles lekker. Maar Dim Sum blijft toch wel mijn favo meal.
 7. Sporten. Dat moet ook wel met al het eten…  Dansen was altijd mijn sport, maar helaas kan ik dit niet meer met mijn hoofd. Ja, wel aangepast. In plaats van Jazzballet draai ik mijn heupen los op de sportschool tijdens een virtuele dance workout.
 8. TV- series kijken. Niks zo fijn als series zoals Gossip Girl, Sex And The City en Pretty Little Liars kijken bij slecht weer. Lekker warm onder een dekentje met een kopje verse thee.  Ik moet toch mijn rustmomenten pakken.

  De meiden van Pretty Little Liars. Bron: http://pretty-little-liars-photos.tumblr.com/

  De meiden van Pretty Little Liars. Bron: http://pretty-little-liars-photos.tumblr.com/

 9. Blogs lezen en pinteresten. Gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je weer een half uur verder.
 10. Fotograferen. Van alles wat ik doe of zie, moet ik een foto maken. Leuk als aandenken, of de compositie is zo mooi dat je het wel vast moet leggen. Is toch het kleine beetje Chinese bloed wat in me zit ;). Helaas heb ik nog geen goede spiegelreflexcamera, maar ik ben er voor aan het sparen.

♥Wat zijn de dingen die jou echt gelukkig maken in het leven?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

7 reacties

 1. Joke schreef:

  Mooie blog Mandy, je leven is helaas veranderd, maar zeker niet minder mooi geworden.
  Je hebt een lieve vriend, familie en vrienden die er voor je zijn en niet te vergeten het lekkere eten wat we samen doen haha.
  Ik ga je blog volgen, succes en veel plezier mee xxxx Joke

 2. ik kijk ook af en toe wel eens graag een serietje 🙂 niets zo ontspannend!

 3. Margriet Schuringa schreef:

  Je bent een prachtig positief mens!

 4. Nancy schreef:

  Dim Sum <3 behalve favo meal ook erg gezellig om te doen! Verder wordt ik ook erg blij van reizen, muziek, dansen, films en boeken.
  Mooi blog verder.. vooral dit verhaal raakte me wel. Ben blij voor je dat er nog zoveel leuke dingen zijn die je wel kunt doen en die je gelukkig maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com