♥ 10 x cadeaus voor bloggers, goaldiggers & girlbosses

De december maanden staan in het teken van feesten. Het begint met sinterklaas en eindigt met Kerst en oud en nieuw. Dit jaar vier ik beide met cadeaus. Super gezellig, maar wat moet je er nou opzetten?? Ik ging opzoek naar cadeaus voor bloggers, goaldiggers en girlbosses.

 

Cadeaus voor bloggers

Ik vind het elk jaar weer een ding, je verlanglijstje invullen. Als het moet weet ik ineens niet meer wat ik graag wil. Om op ideeën te komen denk ik altijd aan wat ik graag doe op het moment en wat mis ik nog om het nog beter te kunnen doen.  Daarom ging ik dit jaar opzoek naar cadeaus voor bloggers. Ik ben nog steeds bezig om het bloggen weer op te pakken (gaat nog steeds met ups en downs) en hoe ik mijn blog nog mooier kan laten maken. En dat onder andere met de onderstaand cadeaus voor bloggers

♥ Snap, fotograferen met je smartphone

Mobiele telefoons maken tegenwoordig prachtige foto’s. Soms zelfs mooier dan mijn echte camera  en daarnaast heb je altijd je mobiel bij de hand. Hoe leuk is het dan als je dan nog meer uit je fotografie skills kan halen. Vooral nu Instagram het platform is, zijn goede foto’s maken met je smartphone nog belangrijker. Daarom hoort het boek van Anki Wijnen van Zilverblauw echt bij op het lijstje cadeaus voor bloggers!

cover-snap-anki-wijnen

Snap, fotograferen met je smartphone (bron)

dresz letterbord blokker cadeaus voor bloggers

Dresz letterbord (Bron: Blokker)

Dresz letterbord

Het maakt het bloggen misschien niet makkelijker, maar het staat wel heel stijlvol in je kamer. Het is ook onwijs geschikt voor op foto’s en de quote die je erop kan zetten kan je het extra zetje geven om nog harder te werken aan je doel.

Social Media planner

Het draait allemaal om social media tegenwoordig, het is de plek waarop je gevonden wordt en waar je jezelf in het kort kan presenteren. Een social influecer worden gaat helaas niet vanzelf, het kost veel tijd en inzet. Met de geweldige social media planner van Kim Buining kan je jouw social media doel helemaal plannen. Hij is ook nog eens duurzaam!

cadeaus voor bloggers goaldiggers girlbosses

Bullet Journal (Bron: bol.com)| Social Media Planner (Bron: blogadvies) | Pastel Markers (Bron: Bol.com) | Kat Lepels (Bron: AIHOME Direct Store)

Kat lepels

Alles voor het perfecte plaatje! En daar horen de ontzettend leuke kat lepels van Ali Express bij. Dit wil je toch hebben?!

Bullet Journal inspirerend leven

Bullet Journaling is helemaal hot! Natuurlijk kan je het makkelijk zelf maken in een notitie boekje. Deze versie van Bullet Journal inspirerend leven is meer voor de mensen die er iets minder tijd aan uit willen geven, maar toch bezig willen zijn met een volledig gepersonaliseerd organisatie systeem. Dus maak je hoofd leeg met een diary gedeelte, maak to do list om dingen voor elkaar te krijgen en maak een lijstje met alle kleine mooie momenten van de dag om nog meer uit je leven te halen en te genieten.

Stabilo Boss Original in Pastel

Je bullet journal en social media planner markeer je met de marker vanaf nu met vrolijke pastels! Veel leuker en rustiger dan de neon standaard kleuren. De pastel markers heb je gewoon nodig om je behaalde doelen te markeren!

Purpuz-planner-2018-met-soep-en-bloem-

Bron: Purpuz

Purpuz Planner

De echte goaldigger kan niet zonder een doelenagenda. De Purpuz Planner inspireert je om doelen op te stellen, ze te plannen en te behalen. Met de doelenagenda wordt 2018 helemaal jouw jaar.

Kerstsokken

Met koude voeten kan je niet werken, maar ook niet met de verwarming heel erg hoor. Ik word er sloom van. Dikke sokken houden mijn voeten lekker warm. Wanneer je voeten warm zijn zal je het verder ook niet erg koud hebben, een must voor op een verlanglijstje in de winter zijn dan ook lekker dikke sokken. En als we dan toch mogen kiezen dan ga ik voor kerstsokken. Ze zien er altijd zo gezellig uit.

edele kunst van not giving a fuck

Bron: bol.com

De edele kunst van not giving a fuck

Oké dit boek word misschien wel een beetje gehypt, maar toch ben ik er nieuwsgierig naar. Want ja ik vind dat iedereen positief in het leven moet staan, maar ik ben ook van mening dat je tegenslagen en tekortkomingen onder ogen moet komen te zien. Want daar leer je alleen maar van en vanuit daar kan je alleen maar groeien. Door het boek kan je leren bewuster in het leven te staan en leren om welke keuzes je wel of niet druk moet maken.

hp-sprocket-mobiele-fotoprinter-wit-0190781575795

Sprocket Mobiele fotoprinter

Bij het lijstje cadeaus voor bloggers, goaldiggers en girlbosses hoort een mobiele fotorpinter. Ons hele leven staat op de mobiele telefoon en hoe leuk is het als we alle mooie momenten die we (met name social influencers) vastleggen uit kunnen printen. Zo kan je nog meer genieten van je behaalde doelen en hoogtepunten. De HP Sprocket Mobiele fotoprinter is onder andere te koop bij Wehkamp.

Hopelijk kan je met het lijstje cadeaus voor bloggers, goaldiggers en girlbosses genoeg inspiratie opdoen voor jouw verlanglijstje. Maar het zijn niet alleen tips voor cadeaus het zijn stuk voor stuk fijne hulpmiddelen om jouw leven een stukje fijner, mooier en leuker te maken.

Vier jij de feestdagen met cadeaus? En welk hulpmiddel ontbreekt er volgens jou als het gaat om doelen halen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

10 reacties

  1. Wat een heerlijke lijst. Het boekje snap en de geitenbokken sokken staan bij mij ook op het verlanglijstje

  2. Loes schreef:

    Leuke cadeautjes! Vind die Sprocket echt super leuk. Ik heb zelf op mijn verlanglijstje het boek van ‘De Edele Kunst van Not Giving a Fuck’ staan!

  3. Haydée schreef:

    Op mijn verlanglijstje staat de Purpuz Planner. Ik gebruik die van 2017, en wil die ook graag van 2018. 🙂

  4. Alice schreef:

    oooh, mag ik alles op mijn wannahave lijstje zetten? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com